Otkriveno tko je muškarac čije je tijelo pronađeno u Splitu

ante
Uskoro je identificiran kao bivši vojnik Ante Prnjak. Iako policija još ništa nije potvrdila, prema neslužbenim informacijama, muškarac koji je mrtav jutros pronađen uz ogradu Transportno trgovačkog terminala Split, je 34-godišnji, Ante Prnjak, bivši vojnik, inače dobro poznat splitskoj policiji, piše Slobodna Dalmacija.

Pretpostavlja se da je ubijen negdje drugdje te je njegovo tijelo uz ograsu TTTS-a samo odbačeno. Izrešetan je s više od pet hitaca u prsa i glavu, piše Slobodna Dalmacija.

Posljednjih godina Prnjakovo se ime spominjalo u kontekstu preporodaje droge. On je u svibnju pao u policijskog akciji kao voditelj lanca krijumčara kokaina i amfetamina. Vrijednost tada oduzete droge procijenjena je na oko 600.000 kuna.

Krajem prosinca bio je osuđen na novčanu kaznu od 18.000 kuna zbog posjedovanja 12 grama kokaina.

Iako se, kako kažu u okolnim tvrtkama zelena žičana ograda kojom je ograđeno gradilište u pravilu navečer zatvara i zaključava, noćas je ona ostala otvorena pa ubojice nisu imale problema s ulaskom na posjed.

Prema nekim informacijama, policija ima nekoliko dokaza pronađenih blizu tijela te snimke nadzornih kamera s okolnih objekata na koji se vidi automobil koji je došao oko 03:30 ujutro i ubrzo otišao.