Otac i sin uzeli pravdu u svoje ruke: Brutalno pretukli lopova

policija hrvatska
policija hrvatska

U brutalnoj tuči koja se u nedjelju oko 19 sati dogodila ispred gornjeg ulaza u Robnu kuću "Srđ" u Gružu, povrijeđen je 33-godišnjak. Kako se sumnja, njega su pretukli muškarac (42) i njegov maloljetni sin (16).

Kako piše "Dubrovački dnevnik", povod za tuču je krađa torbice s više od 19.000 kuna (više od 5.000 KM) na Gornjem Brgatu.

Kako je priopćila Policijska uprava dubrovačko-neretvanska, utvrđeno je kako je 33-godišnjak na Gornjem Brgatu provalio u metalni kontejner privatne firme, odakle je ukrao torbicu s novcem te je osumnjičen za tešku krađu.

Vlasnik firme odlučio je uzeti pravdu u svoje ruke. Zajedno sa svojim maloljetnim sinom, dočekao je 33-godišnjaka te ga brutalno premlatio. Vlasnik je preko nadzorne kamere saznao o kome se radi.

Kradljivac je izudaran po licu, zatvorena su mu oba oka, a prošao bi još gore da nisu reagirali građani, koji su pozvali policiju. Lopov je završio s konopcem oko vrata, jer su, prema pisanju hrvatskih medija, otac i sin namjeravali kradljivca uvući u kombi. Teže posljedice spriječila je policija.