Ohrabrujuće vijesti iz SAD-a: Nalazi su dobri, Mila uskoro treba na transplantaciju koštane srži!

 Ohrabrujuće vijesti iz SAD-a: Nalazi su dobri, Mila uskoro treba na transplantaciju koštane srži!

Liječnici u Philadelphiji Mili Rončević ponovno su izveli punkciju i nalazi su, nasreću, dobri. Ako tako ostane i malena se izbori protiv opake leukemije, početkom srpnja trebala bi ići na transplantaciju koštane srži.

"U procesu je bilo puno neizvjesnosti te povremenih uspona i padova, od infekcija do svega ostalog. Sad slijedi pripremni ili međuciklus, no još ne znamo točno ni kad, ni čim. Stalno je na kontrolama svega. Nakon transplantacije čeka je oporavak od oko šest mjeseci, i ako stvarno bude sve u redu, tada se vraćamo kući", rekao je za 24 sata Marin Rončević i dodao:

"Stvarno malo toga zasad znamo, a i liječnici ne znaju više, odnosno nisu nam rekli. Jednostavno, sad je dobro, molimo se da tako i ostane te da se uspješno transplantiramo i da nemamo prevelike posljedice. Ako Bog da i sve bude po planu, najgore je prošlo, ali je jako teško unaprijed išta reći. I sama transplantacija i reakcija na nju znaju biti jako teške", zaključio je otac Marin, a prenose 24 sata.

Malena Mila ujedinila je cijelu Hrvatsku. Nakon apela za pomoć, uplate i donacije u humanitarnoj akciji za Milu višestruko su premašile očekivanja i iznos potreban za troškove liječenja.