FOTO/VIDEO  Novi skandal na HRT-u: Prikazali emisiju 'Pedofilija kao temelj spolnog odgoja?'!

... u školski sustav bit će poduzete oštre mjere, priopćili su s HRT-a.

S HRT-a su uputili ispriku zbog stavova iznesenih u posljednjoj epizodi emitiranoj jučer navečer pod nazivom 'Pedofilija kao temelj spolnog odgoja?'

- HRT se ispričava gledateljima emisije Slika Hrvatske (koja se emitira za iseljenike) na jučerašnjoj emisiji urednice i voditeljice Karoline Vidović Krišto. Ističemo kako stavovi izneseni u emisiji nisu stavovi HRT-a. Zbog ozbiljnog narušavanja pravila struke te zloupotrebe položaja, HRT će poduzeti oštre mjere - navedeno je u priopćenju HRT-a.

'Spolni i rodni odgoj koji se na mala vrata pod nazivom zdravstveni odgoj pokušava uvesti u hrvatske škole zapravo je seksualno zlostavljanje mladih i djece. Statistike dokazuju koliko je zla proizveo spolni odgoj u državama u kojima se on provodi već više desetljeća.

U tim se zemljama zbog spolnog odgoja bilježi porast nasilja među mladima, djeca zbog preranog buđenja erotizma gube koncentraciju, prekidaju školovanje i bježe od kuće. Istodobno, raste broj maloljetničkih trudnoća, spolno oboljelih maloljetnika i maloljetničkih abortusa...' Sve ove tvrdnje izrekla je urednica emisije Karolina Vidović Krišto.

Kako bi kako bi potkrijepila izrečeno, urednica je - nakon što je uvodno pročitala pismo izvjesnog gledatelja Žarka koji se zgraža nad uvođenjem spolnog odnosa u naše škole - pustila niz izjava iz Informativnog programa HTV-a, započetih dijelom božićne poruke kardinala Josipa Bozanića koja govori da politička vlast koja, zanemarujući temeljne antropološke istine, pokušava riješiti društvene probleme, neophodno dovodi do razaranja čovjeka i nesreće za Hrvatsku.

Potom je uslijedila skraćena verzija filma 'The Kinsey Syndrome' u kojem Christian J. Pinto nastoji moralno devalvirati znanstveni rad Alfreda Kinseya. Pinto u filmu iznosi niz tvrdnji poput one da je seksualnu revoluciju potaknuo znanstveni rad seksualnog psihopata koji je surađivao s nacističkim pedofilom te ga poticao na silovanja i moguća ubojstva djevojčica.

Izvor: Jutarnji.hr