Nekad slavni hrvatski brend najavljuje novi proboj na tržište

tvornica bananice

... na čak 23.000 četvornih metara poslovnih prostora, vrijedne više od 20 milijuna eura, u cijelosti je dovršena, piše glasslavonije.hr.

U tvornicu je ugrađena vrijedna nova, najsuvremenija svjetska tehnologija u proizvodnji čokolade, bombona i drugih konditorskih proizvoda, a u nju je iz postojećih prostora u Frankopanskoj ulici u Osijeku prešlo i svih 350 zaposlenih radnika, pa ovih dana proizvodnja, u još uvijek probnim uvjetima, sve više raste.

''Sve faze preseljenja i starih pogona upravo su dovršene i cjelokupna je proizvodnja pokrenuta na novoj lokaciji. Sada smo u novim uvjetima dobili mogućnosti za rast kvalitete i inovacija proizvoda te ulaska i u nove segmente konditorske industrije. Dobili smo efikasniju i moderniju suvremenu proizvodnju usuglašenu sa svim svjetskim standardima koji se trebaju poštovati u prehrambenoj industriji. Proizvodnja nam je posložena logičnije, procesi su postavljeni u kontinuitetu i na način koji će osigurati najefikasnije iskorištenje potencijala novih kapaciteta'', rekao je za Glas Slavonije Mario Müller, direktor Kandita.

Rebranding dobrih starih proizvoda

Sa zadovoljstvom dodaje kako je do sada učinjen i kompletan rebranding cjelokupnog proizvodnog asortimana, a osvojena proizvodnja i više od stotinu novih proizvoda.

''U ovom trenutku najzanimljiviji podatak za naše čitatelje je da na tržište upravo, sastavom i izgledom osvježene, ulaze naše nove dvije Kandit čokolade za najmlađe, ali koje će sigurno i mnoge naše lojalne potrošače vratiti u mladost: Kandit Dado i Kandit Goga čokolade'', rekao je Müller.