Navijački obračun kod Zagvozda: Ozlijeđene dvije osobe

namještanje utakmica, silovanje, pljačka, tučnjava, prometna nesreća, droga, Sipa, krađa, napad, novinar, ubojstvo, Orašje, pucnjava, pucnjava, ranjavanje, Sarajevo, nk šibenik, pekara, krađa, Međugorje, glamoč, pokušaj ubojstva, prometna nesreća, kobilovača, samoubojstvo, opine, prometna nesreća, potpolje, Livno, kosturnica, maloljetnici, Tomislavgrad, prometna nesreća, MUP HBŽ, prometna nesreća, žepče, pogibija, Drniš, prometna nesreća, ubojstvo, profesorica, Zagreb, policijska uprava, Mostar, policija, zapaljeno vozilo, prometna nesreća, Čapljina, ubojstvo, samoubojstvo, Ljubuški, prekršaj, kazna, Imotski, svekrva, otrov, heroin, šverc, karlovac, Posušje, krađa, zlato, Buna, sudar, prometna nesreća, drvar, Kupres, MUP HBŽ, prometna nesreća, Sarajevo, Mostar, pljačka, provala, Mostar, prometna nesreća, prometna nesreća, Slavonija, ubojstvo, Zagreb, prometna nesreća, pogibija, Metković, prometna nesreća, prometna nesreća, stravično, Kutjevo, prometna nesreća, Zagreb, s
Dogodilo se to u srijedu oko 21.30 sati. Momci su bili u automobilu marke Škoda, sa još tri osobe, kada je do njihovog auta došlo više osoba. Oštetili su auto, a zatim se krenuli obračunati s putnicima. Nakon toga su nestali s mjesta događaja.

20-godišnjak i 24-godišnjak su morali zatražiti liječničku pomoć, a utvrđeno je da su lakše ozlijeđeni. Naknadno je pronađena i uhićena jedna osoba koju se dovodi u svezu s napadom i nad njom je u tijeku kriminalističko istraživanje, dok se traga za ostalim sudionicima događaja.

Iz splitske policije nisu nam mogli potvrditi je li riječ o obračunu navijača Hajduka i Dinama, ali doznajemo kako je ipak to u pitanju.

grude-online.info