Muž županice Lovrić Mezel napao Aleksandra Stankovića nakon emisije "Nedjeljom u 2"

Aleksandar Stanković, Mladen Merzel, HRT, nedeljom u 2, uskok, Marina Lovrić Merzel, sisačko-moslavačka županica, osumnjičeni, Marina Lovrić Merzel, istraga, uskok, županica, Marina Lovrić Merzel, uskok, Sisačko-moslovačka županica , imovinska korist, osumnjičena, Marina Lovrić Merzel, Marina Lovrić Merzel, sdp h, izbačena iz SDP-a, USKOK-ove optužbe, Marina Lovrić Merzel, Marina Lovrić Merzel, remetinac, pritvor,  u istražnom zatvoru, SDP-ova političarka, Marina Lovrić Merzel, USKOK-ove optužbe, krađa i korupcija, korupcija
Nakon emisije HTV-a Nedjeljom u dva Mladen Merzel, suprug sisačko-moslavačke županice Marine Lovrić Merzel verbalno je napao urednika i voditelja emisije Aleksandra Stankovića, objavio je HRT na svome portalu.

Mladen Merzel došao je kao pratnja supruzi na HRT povodom gostovanja u emisiji . Nisu mu se svidjela pitanja Stankovića, a najviše pitanja o njegovom radiju Quirinusu koji posluje sa županijom.

Novinara je verbalno napadao u nekoliko navrata poslije emisije na hodnicima HRT-a. Vikao je kako je neprofesionalno vodio emisiju i da ako želi nastaviti svoju karijeru u tom smjeru neka se kandidira za Sabor.

Supruga županica morala je smirivati supruga, izjavio je za HRT Nove medije urednik emisije Nedjeljom u dva Aleksandar Stanković.

novilist.hr