Milan Popović: Nova srpska putovnica mu nije vađena vađena, to je spin

milan i severina

Odvjetnik Milana Popovića Hrvoje Jukić za srpske je medije otkrio kako je protekao susret Severine i Milana kad mu je došla predati sina, ali i koji su daljnji koraci u sudskom procesu, u kojem je dosuđena privremena mjera da većinsko skrbništvo ima otac.

"Bilo je malo - drž', ne daj" kad je trebalo da ga dovede, ali je na kraju ipak došla i predala sina. Sve je proteklo u najboljem redu", ispričao je za Blic.

Dodao je i da očekuju da će se Severina žaliti na ovakvu odluku suda. 

"Sljedeći korak bi jedino mogao biti da Severina uloži žalbu, što mi očekujemo. Bilo bi svakako čudno da to ne uradi. Od danas njen pravni tim ima rok od 15 dana da to učini pa ćemo vidjeti", kaže Jukić. 

Severinin odvjetnički tim već je najavio da će napraviti sve da Popović dijete ne odvede u Srbiju. Prema Severininim tvrdnjama, on je za sina dvaput izvadio putnu ispravu Republike Srbije bez njezine suglasnosti. 

S druge strane, srpski poduzetnik u razgovoru za Index tvrdi da ne namjerava odvesti sina Aleksandra iz Hrvatske te da dječak nema srpsku putovnicu.

"Srpska putovnica koju je imao istekla je prije tri godine, a nova mu nije vađena. Ovo je spin, insinuacija kojom se želi stvoriti dojam da ja dijete želim odvesti iz Hrvatske", rekao je Milan za Index