Milan Kujundžić poziva na objavu broja birača

Milan Kujundžić, Hrvatska zora, Milan Kujundžić, Hrvatska zora, kandidatura, Milan Kujundžić,  predsjednički kandidat, predsjednički izbori, Savez za Hrvatsku j, Milan Kujundžić, predjednički izbori,  predsjednički kandidat, Milan Kujundžić, predizborna kampanja, za predsjedničku kampanju , Treći entitet, položaj Hrvata, Milan Kujundžić, branitelji, Milan Kujundžić, Split, izbori
...te zaustave djelovanje političkog podzemlja čije su metode, tvrdi, usmjerene i protiv njega, i tako zaštite predsjedničke kandidate od krađa glasova, najavivši da će se u suprotnom obratiti Ustavnom sudu.

"Ankete koje imaju u HDZ-u i u SDP-u govore da sam ja sigurni kandidat koji će ući u drugi krug i otuda sve kreće. Od onoga trena kada su spoznali da sam se kandidirao i da govore da sigurno idem u drugi krug, tada počinje ono što je uništilo Hrvatsku - počinje djelovati političko podzemlje s alatima medijskog linča, klevetama, što će naravno završiti na sudu", rekao je Kujundžić na konferenciji za novinare.

Ustvrdio je da to podzemlje pokušava zaustaviti "paljenje svjetla" u Hrvatskoj, "jer će ono što je proizveo Stipe Mesić biti rastjerano u slučaju moje pobjede". "Upravo te metode koje se rabe protiv mene, a čiji se naručitelji i rukopis prepoznaju i svima je jasno tko su, to su ti nesretni razarači koji su nanijeli veću štetu hrvatskom narodu i državi nego što je rat", poručio je.

Istaknuo je kako njegovu konkurenciju karakterizira strah da će na vlast doći netko drugi, jer im ne odgovara da se išta promijeni, sve kako bi ostali netaknuti. "Spremaju se ukrasti glasove, prevariti i medijskim linčom ocrniti sve one koji su različiti, drugačiji i koji će od Hrvatske napraviti zemlju rada i prosperiteta, a ne zemlju podzemlja, kriminala u rukama političkog podzemlja, obavještajnih službi i mafije", naglasio je Kujundžić.

Pretpostavlja kako takve manipulacije i postoje jer državne institucije još nisu dale službeni podatak koliko ljudi ima pravo glasa, ali i zato što je krađe glasova bilo i prije. "Nigdje na svijetu nema izlaznosti od 17 do 19 sati 30 posto kao što ima u Hrvatskoj. To je pokazatelj da tada nastaje mrak i nastaju nepostojeći, fantomski listići. Toliko u svijetu nema nevažećih glasova koliko ih ima u Hrvatskoj. Tada rade olovke kada se na listiće onih kandidata koji im se ne sviđaju još zašara kako bi postali nevažeći", rekao je.

Svoje protukandidate pozvao je da predstave imovinske kartice i način na koji su došlo do svoje imovine.

Za predsjedničkog kandidata Živog zida Ivana Vilibora Sinčića rekao je da o njemu misli sve najbolje jer zagovara isto što i on - "spreman je paliti svjetlo u Hrvatskoj, progovoriti o svemu, o lustraciji - političkoj, gospodarskoj, financijskoj i funkcijskoj".

Upitan kako će financirati kampanju odgovorio je: "Donacije već stižu, večera neće biti". "Koliko novaca budemo imali, toliko ćemo potrošiti", dodao je Kujundžić.

Nije želio nagađati kome će ići glasovi kandidata koji su odustali od kandidature ili nisu uspjeli skupiti dovoljan broj potpisa. "Te manipulacije tko kome daje podršku su nebitne. Narod će odlučiti tko ga je varao, tko se nudi, tko je vjerodostojan i slobodan, tko može napraviti što kaže, a tko će raditi već viđeno, tko mora polagati račune onima koji su ih doveli na mjesta gdje jesu. To će biti bit stvari. Ako odluče ostati doma, ostat će sve isto", istaknuo je Kujundžić.

Hina