Mara Tomašević: 'Kajem se što sam povukla tužbu protiv supruga, učinila sam to pod velikim pritiskom'

Mara Tomašević
Mara Tomašević, supruga nasilnog požeškog župana Alojza Tomaševića, otkrila je za 24 sata kako žali što je povukla tužbu protiv supruga.

"Povukla sam tužbu pod velikim pritiskom, a sad mi je žao. Ali bez obzira na sve, ono što sam iznijela u javnost je točno i to ne povlačim", izjavila je Mara, dodavši kako još uvijek živi sa suprugom. Na pitanje od koga je pretrpjela pritisak samo je kratko odgovorila da je to bilo sa županove strane.

O detaljima nije htjela govoriti nego je najavila da će se sve saznati na sudu. Sam župan se pak, nije javljao na telefon već je nakon poziva tek uzvratio porukom 'Oprostite, ne mogu sada pričati'.

Kako je poznato, Mara Tomašević je 11. siječnja ove godine na Općinskom sudu u Požegi povukla sve tužbe protiv nasilnog supruga. Pozvala se na zakonske blagodati da ne mora svjedočiti protiv užeg člana obitelji. No bilo je to prekasno jer kod prvog ispitivanja u DORH-u, ponudili su joj tu mogućnost, što je ona odbila i tad su joj rekli da će sve što kaže ući u službeni spis.