Ljetna tarifa na Istarskom ipsilonu

Ljetnu tarifu Bina-Istra objašnjava većim angažmanom u održavanju autoceste i povećanju mjera sigurnosti prometa u ljetnim mjesecima.

- Kako bi svim našim korisnicima nastavljali pružati visoke standarde putovanja Istarskim ipsilonom, ljeti moramo uložiti znatno veće napore, sredstva i resurse. Ova situacija zahtijeva i zapošljavanje velikog broja radnika koje raspoređujemo u nadzoru prometa, na održavanju cijele naše infrastrukture i na naplatama. Ljetna tarifa je također od iznimne važnosti zbog održavanja financijske stabilnost projekta i nastavka gradnje punog profila od četiri vozne trake Istarskog ipsilona. S obzirom na posljednje razgovore s ministrom prometa, početak izgradnje svakako očekujemo ove godine - rekao je Christian Santaleza, direktor Bina-Istre.

Bina-Istra Mobile Web nova je web aplikacija koja nudi sve potrebne informacije za jednostavnije putovanje Istarskim ipsilonom. Stanje na cesti, meteo uvjeti, zone radova, web kamere i ostala upozorenja dostupna su na interaktivnoj karti kao dodatna pomoć vozačima u pripremi putovanja. Bina-Istra Mobile Web aplikacija nudi izuzetno dobar alat za SOS pozive. Vozačima kojima je potrebna pomoć u prometu, podatke mogu zatražiti direktno iz aplikacije.

Aplikacija je za korisnike besplatna.