Karolina Vidović Krišto - žena koja je Hrvatima otvorila oči

...iz redova Katoličke crkve i militantnih homoseksualnih aktivista s druge strane, pri čemu su se uz jedne i druge kao i obično svrstale pridružene angažirane društvene strukture. Sve dok mi novinarka HRT-a Karolina Vidović Krišto svojim hrabrim potezom nije širom otvorila oči.

Pogledala sam navedenu emisiju. Nakon toga sam pročitala i taj famozni letak koji je Crkva dijelila. Pa sam pročitala i taj famozni kurikulum i dobar dio preporučene literature. Pa sam pogledala i tko su autori kurikuluma. Nakon toga sam pogledala i cijeli dokumentarni film 'Kinseyev sindrom'.

Nikada nisam bila naivna osoba, i nikada nisam bila sklona indoktiranciji bilo koje vrste. Ni onoj ideološkoj, ni onoj klerikalnoj. No ono što sam pročitala zgrozilo me kao malo što do sada u životu.

Od svih boleština i prljavština koje su nam do sada podarila naša draga braća Srbi, udbaši i kompanija od kada dijelimo zajednički društveni prostor, a ima tome gotovo stotinu godina, tzv. spolni odgoj temeljen na Kinseyevoj 'znanosti' i ideologiji je nešto najodvratnije, najbolesnije i najprljavije što su nam do sada pokušali uvaliti.

Ukratko, taj tzv. 'spolni odgoj' koji pokušavaju prisilno uvesti u hrvatske škole i s kojim pokušavaju indoktrinirati hrvatsku djecu i mladež, temeljen na izmišljotini zvanoj rodna ideologija, koji nam s toliko ljubavi za Božić daruje naš dragi ministar Jovanović, ne da nema nikakve veze sa znanošću, nego je klasični nagonski produkt poremećenog uma i tijela njegovog ideološkog autora, pokojnog Alfreda C. Kinseya i njegovih sljedbenika.

Kinseya, "znanstvenika" koji je usko suradjivao s kolegom "znanstvenikom" Dr. Fritzom von Balluseckom, serijskim pedofilom i oficirom Gestapo-a i od kojeg je pribavio većinu podataka na kojima je temeljio svoje "znanstvene" zaključke, kojeg je štitio i poticao na silovanja djece. Kinseya, "znanstvenika" koji je organizirao znanstveno-pedofilsku mrežu i koji je instruirao serijske pedofile i zlostavljače djece što trebaju raditi i kako trebaju bilježiti podatke. Kinseya, koji je dugo godina plodonosno "znanstveno" suradjivao sa serijskim pedofilom i zlostavljačem djece Rexom Kingom koji je u 40 godina silovao gotovo tisuću djece. Kinseya, koji je čuvao, štitio i branio serijske pedofile i perverznjake svih vrsta i profila.

Kinseya, koji je falsificirao ključne znanstvene činjenice i koji "znanstveno" utvrdio da je preko 10% američkih muškaraca homoseksualno, a njih 37% je barem jednom u životu imalo homoseksualni čin, pri tome prešutjevši činjenicu da je podatke u oko 55% slučajeva prikupio po zatvorima u kojima se dogadjaju masovna homoseksualna silovanja, i od zatvorenika do kojih se ogroman broj odnosio na seksualne prijestupnike koji su upravo zbog svojih "aktivnosti" i dospjeli u zatvor. A taj isti Kinsey je dokazano u okviru ostalih vlastitih "znanstvenih" istraživanja uglavnom koristio zatvorenike, prostitutke, svodnike i njihove navike, prikazivavši ih navikama prosječnih ljudi.

Koji je "znanstveno" tvrdio da pedofili i seksualni prijestupnici nisu skloni recidivu kako bi ih prikazao dobričinama i kako bi utjecao na zakonodavce i suce da se pedofilima daju blage, ili čak uvjetne kazne, iako je dokazano da je medju pedofilima 80-90% onih koji će ponoviti zločin.

Koji je "znanstveno" tvrdio da djeca od rodjenja mogu doživjeti orgazam i da seks s odraslim osobama, uključivo i vlastitim roditeljima, može koristiti njihovom razvoju, pri čemu je pod orgazmom i zadovoljstvom smatrao stenjanje, grčenje, vrištanje, plakanje, otpor i padanje u nesvijest djece, uključivo i dojenčadi od 2 mjeseca, koju su zlostavljali njegovi "znanstveni suradnici", i koji je "znanstveno" smatrao da je djeci potreban rani eksplicitni spolni odgoj u školama, da im je potrebna masturbacija i da ih je potrebno educirati o hetero i homoseksualnim odnosima. Koji je eksplicitno tvrdio da djeci nije počinjena šteta ako ih se seksualno zlostavlja od strane odrasle osobe, pa ako nema štete, nije potrebna ni kazna.

Koji je obožavao užasnutoj djeci u nižim razredima osnovne škole prikazivati "edukativni" seks bradavičastih svinja.

I za kojeg su najbliži suradnici izjavili da je lagao i falsificirao znanstvene podatke, pretvorivši vlastitu znanost u smeće. Uz to što su izjavili da je isti bio sadomazohist koji se rezao nožem, i koji se na kraju objesio za vlastita jaja, nakon čega je u kratkom roku preminuo. Za kojeg su stručnjaci rekli da je sve radio s ciljem: legalizacijom pedofilije. I koji je i danas ključna moralna vertikala, ideolog i inspirator za sve propagatore spolnog odgoja u školama.

I još mnogo toga, ali vjerujem da je i ovo dovoljno da se normalnom čovjeku nekoliko puta preokrene želudac.

Eto, ta "znanost" je ideološki temelj tzv. spolnog odgoja koji nam Kukuriku koalicija želi uvesti u škole, pod krinkom "znanstvenog progresa". Jedan od autora navedenog programa je i službeno dobro poznati, a stvarno i više nego stanoviti "stručnjak" Aleksandar Aca Štulhofer, stipendist i pridruženi istraživač Kinseyevog instituta (instituta koji je osnovao osobno Alfred Kinsey). Na istom institutu se "usavršavao" i Amir Hodžić, još jedan od autora "kukurikuluma".

Kakva znanost, takvi i znanstvenici. Kakvi znanstvenici, takav i kukurikulum. Kakav kukurikulum, takvo i ministarstvo. Kakvo ministarstvo, takav i ministar, imenom i prezimenom Željko Jovanović, da mu sad ne spominjemo nacionalnost, podrijetlo, pripadnost odredjenoj totalitarnoj organizaciji, osobne kapacitete, životne dosege i općenito lik i nedjelo. A kakav ministar, takva i vlada.

Iz svega navedenog, a to je samo manji dio, osobno mogu zaključiti da, iako se to na sve načine pokušava minimizirati, zataškati, izokrenuti i prešutjeti, glavni cilj ovakvog shizofrenog, munjevitog, necivilizacijskog i nedemokratskog nasilnog uvodjenja spolnog odgoja u hrvatske škole jest, u početku ograničena, ali to je samo prvi korak, intenzivna i prisilna institucionalna seksualizacija djece i mladeži, kako bi se iste što ranije i što intenzivnije počelo pretvarati u seksualno aktivne objekte i mete za pedofile, silovatelje i homoseksualne grabežljice i u potrošače seks industrije.

Odnosno, jednom riječju, ovisnike.

U prijevodu, cilj spolnog odgoja je naučiti djecu da je onaj nepoznati striček koji im nudi bonbon i miluje ih po kosici zapravo dobar i da mu trebaju vjerovati.

Ovdje nije u pitanju religija, nisu u pitanju ni crkvene dogme. Nije u pitanju ni tradicionalni odgoj. Ne radi se čak ni o sukobu konzervativne i liberalne društvene struje, kako nam žele prikazati. Ovdje se doslovno radi o početku institucionalne pedofilizacije hrvatske djece uz pomoć tzv. hrvatske Vlade i pridruženih vladinih i nevladinih grupa za pritisak, a to ne mogu spriječiti ni nevladine udruge, ni političari, ni crkva.

To mogu spriječiti samo roditelji.

I zato, hvala ti Karolina. Što si hrpi nas otvorila oči kako bi se mogli suprostaviti ovom nasilnom pokušaju da se od naše djece naprave pogodne i poslušne mete za pedofile i seksualne manijake svih mogućih profila, u neljudskom nastojanju da se roditeljima oduzme svako pravo odlučivanja o odgoju svoje vlastite djece, kao da to nisu naša djeca, nego neka partijska svojina predodredjena da postane žrtva, zato što je Vlada zaključila kako to trebaju biti.

Hvala na hrabrosti i iskrenosti.

Ti si svoje odradila, naše je da stanemo uz tebe i kažemo odlučno NE svakome tko pokuša nauditi našoj djeci, zato što nam je to, kao roditeljima, prije svega i dužnost i obveza.

Ništa se ne smije ispriječiti izmedju roditeljske zaštite i djeteta kojemu je ta zaštita potrebna. A nikada djeci zaštita nije bila potrebnija nego danas, dok na njih juriša Kukuriku koalicija prevodjena duhom i ostavštinom bolesnog egzibicionista, mazohista i ideologa pedofilije Alfred Kinseya.

Diana Majhen