Kad pederi marširaju

gay parada, Split, anti gay

Ignoriranjem parade pokazali su da im takva vrsta parade ne treba, a učesnici parade su tražili svoja prava samo pred policijom koja ih je morala osiguravati. Pred istom tom policijom koja svakodnevno zahvaljujući istima koji su nametnuli Splitu paradu, ima sve manje prava. U gay povorci danas su se našli i neki visoki državni dužnosnici koji su svojim postupkom pljunuli u lice svim normalnim građanima Hrvatske koji ne žele u svom okruženju parade slične ovoj današnjoj. Intima je nešto osobno, a ne nešto zbog čega se prosvjeduje te takvi skupovi nemaju veze sa ljudskim pravima i tolerancijom. Organizatori su povorku pedera i lezbejki nazvali paradom ponosa. Pitam se, kakve veze takva vrsta povorke ima sa ponosom.

Parada ponosa bila je ona kada se osnovao ZNG u Zagrebu ili ona u kojoj se slavio povratak branitelja nakon Bljeska i Oluje. Tih dana ponosa i slave niti jedan branitelj nije mogao ni zamisliti da se borio za Hrvatsku kakva izgleda danas. Današnja parada je šamarčina ne samo braniteljima, nego svim normalnim ljudima u Hrvatskoj, ali i puno šire. Branitelji svakodnevno gube svoja prava, radnici završavaju na ulici bez posla, a jedini problem pojedincima jeste parada u Splitu. Prava ljudi iz povorke su samo njihova, kao i njihovo seksualno opredjeljenje , a nikako jednog grada ili države.

Gospoda koja su danas na vlasti kažu da su na izborima pobijedili lopove. Obećala su gospoda i da će se Hrvatska zacrveniti. I jeste se zacrvenila, ali od stida, a na ulicama se viju zastave nekih drugih boja. Nakon svega reći će takozvani intelektualci i lažni borci za ljudska prava da je današnja parada pobjeda demokracije. Demokracija je u prijevodu vladavina naroda, a narod je jasno rekao da ne želi gay parade na ulicama svojih gradova. I gradske vlasti su rekle da im ne trebaju takve manifestacije, ali očito je da „demokrati" iz kukuriku koalicije misle drugačije.

Nisam osobno simpatizirao gradonačelnika Splita Željka Keruma, ali je nakon svih ovih događaja porastao u mojim očima. Čovjek javno kaže što misli, a ne kao neki koji pretvaraju Hrvatsku u sve samo ne u demokratsku državu.


Ista ta gospoda nazvali su hrvatske navijače huliganima i na sve načine krše njihova prava. Isti ti navijači su u jednoj Škabrnji napravili dječje igralište, a za cijenu današnje parade još mnogo djece širom Hrvatske moglo je dobiti svoja igrališta. Ta gospoda se trebaju ustati kada spominju hrvatske navijače.

Pitaju li se ta gospoda što je sa pravima radnika, gladnih i bolesnih kojih je puna Hrvatska? Pitaju li se koliko su mogli gladnih nahraniti ili lijekova bolesnim kupiti za cijenu današnje parade? Što jednom radniku koji je nakon puno godina poštenog rada izbačen na ulicu znače prava homoseksualaca ? Što jednom bolesnom djetetu i njegovim roditeljima znače ta ista prava? Imaju li ova gospoda prema njima tolerancije, kao što je imaju prema učesnicima današnje parade?

Da je Bog htio mogao je stvoriti dva Adama ili dvije Eve, ali nije. Nije jer to nije normalno, ma koliko nas neki pokušavali uvjeriti u suprotno. Danas Hrvatskom marširaju pederi. Otišli lopovi, došli pederi. Oprosti im Bože ne znaju što čine i hvala ti Bože što ni u jednoj skupini nema Hercegovaca koji bi vjerojatno bili krivi za sve što se dešava u Lijepoj našoj. I na kraju Bože čuvaj Hrvatsku, od svega, pa i od ovih koji su danas šetali Splitom.

hercegovina.info