Ilegalac iz BiH bježao od policije, ukrao auto i sletio s ceste!

ilegalac iz bih, policija, europski uhidbeni nalog, načelnik vukovarsko-srijemske PU, Optužen, mito, korupcija, protuzakonite radnje, Hrvatska, policija, granična policija, uhićenje, šverc, marihuana, granica
U Krapini im je pred postajom umaknuo, ukrao neki auto i vozio prema Zagrebu, ali je kod Svetog Križa Začretje sletio. Nastavio je trčati ali ga je policija napokon uhitila

Nakon što je prilikom kontrole izlaska iz Slovenije izašao iz osobnog automobila i pobjegao slovenskim graničnim policajcima na graničnom prijelazu u Gruškovju, zagorski policajci jučer su u kasnim poslijepodnevnim satima na potezu između Maclja i Krapine ulovili 45-godišnjeg državljanina Bosne i Hercegovine.

Prilikom privođenja u policijsku postaju u Krapinu, na parkiralištu ispred policijske zgrade u Krapini, 45-godišnjak im je pobjegao te se ponovo dao u bijeg. Kilometar, dva dalje iz smjera Krapine prema Svetom Križu Začretju, ukrao je osobni automobil, no nakon što je vozio tek nekoliko kilometara prema Zagrebu, sletio je s ceste na području Svetog Križa Začretja.

U nesreći nije ozlijeđen, ponovo se dao u bijeg, no policija ga je ubrzo uhitila te je negdje oko 19 sati ponovo priveden u krapinsku policijsku postaju. Tijekom današnjeg dana priveden je dežurnoj županijskoj državnoj odvjetnici Županijskog suda u Zagrebu. Doznaje se kako je protiv 45-godišnjeg državljanina BIH-a raspisan i europski uhidbeni nalog.

Večernji list