Hrvatska paralizirana: Snijeg potpuno zabijelio Lijepu našu

snjezna-mecava-sjeverno-od-mostara
Zatvorena je dionica riječke obilaznice B6 između čvorova Čavle i Kikovica u oba smjera za sav promet zbog vrlo loših vremenskih uvjeta.

Zbog olujne bure i snijega autocestom A6 Rijeka-Zagreb između Kikovice i Delnica mogu voziti samo osobna vozila, kao i državnim cestama D3 Delnice-Gornje Jelenje-Kikovica i D501 Gornje Jelenje-Oštrovica-Meja.

Na Krčkom mostu i na dionici Jadranske magistrale (D 8) Bakar -Sveta Marija Magdalena promet je zabranjen za autobuse na kat, vozila s kamp prikolicama i motocikle, dostavna i vozila s natkrivenim teretnim prostorom (I. i II. skupina vozila).

U prekidu su trajektne linije Valbiska-Lopar, Brestova-Porozina, Lošinj-Susak, Sumartin-Makarska, katamaranske linije na riječkom području i katamarani Split-Vis, Ubli-Vela Luka-Hvar-Split, Korčula-Hvar-Split.

U Zagrebu promet teče sporo i po skliskim kolnicima, a sve su tramvajske linije u znatnom kašnjenju. U prekidu je većina brdskih autobusnih linija, a izuzetak su linije 126, 122, 161 i 164 koje prometuju skraćeno, ovisno o prohodnosti trasa.

Po informacijama ZET-a u 9 sati, prekinut je promet Avenijom Dubrovnik od Zapruđa do Sopota zbog kvara tramvaja, a iz istog je razloga zastoj i u Savskoj cesti u smjeru sjevera (kod Zagrepčanke).
Hina