Grabar-Kitarović: Program kandidature objavit ću 11. studenoga

Kolinda Grabar Kitarovi?, kandidatura, drugi mandat, Hrvatska zemlja, ivica dačić, Kolinda Grabar Kitarović, Kolinda Grabar Kitarović, kandidatura, Kolinda Grabar Kitarović

Predsjednica Republike Kolinda Grabar-Kitarović najavila je u nedjelju da će program kandidature za novi predsjednički mandat objaviti 11. studenoga. prenijela je Hina.

Pojasnila je i kako nije rekla da će Hrvatska biti najprosperitetnija država za pet godina tijekom njezina mandata, nego da čvrsto vjeruje da može biti i da se mora raditi prema tome. 

"Ekonomski pokazatelji jesu bolji, međutim to se još nije prelilo na život ljudi. I želim da ljudi žive bolje, da osjete to na svojim plaćama. To je sasvim realno i sasvim moguće i to ću predložiti i u svojem sljedećem programu" - rekla je.

Na pitanje o svojoj ranijoj izjavi u SAD-u kad je rekla da je bila djevojka rođena s "krive strane 'željezne zavjese'" premda je polovicom '80-ih dovršila srednju školu i maturirala u Los Alamosu u Novom Meksiku odgovorila je kako se tada moglo putovati s crvenom putovnicom, ali da je u Ameriku nije poslao Tito nego njezin otac.