DRAMATIČNA SNIMKA Orkanska bura prevrnula šleper kao da je od kartona

DRAMATIČNA SNIMKA Orkanska bura prevrnula šleper kao da je od kartona
Screesnhot Youtube

Zbog olujnog vjetra sinoć su se prevrnula čak dva kamiona na autocesti blizu Dugopolja. Policija je potvrdila da su u 19 i 30 sati zaprimili dojavu o prevrtanju teretnog vozila na kolnik na autocesti kod Biskog.

Srećom, vozač nije ozlijeđen, kao ni u slučaju drugog prevrtanja na obližnjoj lokaciji nešto više od sat vremena kasnije, u 20 i 45 sati.

Tom nevjerojatnom prizoru su svjedočili drugi vozači i snimkom zabilježili taj trenutak.

– Kaos je na autocesti prema Dugopolju, prevrnuo se šleper ispred našeg auta – javili su putnici koji su svjedočili razornim udarima vjetra kojima se teška prikolica šlepera nije mogla oduprijeti, piše Slobodna Dalmacija.

Zbog olujnog vjetra trenutno nema otvorene ceste za teretna vozila iz smjera unutrašnjosti prema Dalmaciji i obratno, a u prekidu su i neke trajektne i brodske linije, izvijestio je u srijedu navečer Hrvatski autoklub (HAK).

Sadržaj se učitava...

Za sav promet zatvoreni su dionica autoceste A1 između čvorova Sveti Rok i Posedarje, Jadranska magistrala između Karlobaga i Svete Marije Magdalene te Posedarja i starog Masleničkog mosta, državna cesta Gračac-Knin, Maslenica-Zaton Obrovački, Dobroselo-Mazin-Bruvno i Paški most.