FOTO  Donacija KBC-u Osijek

donacija, KBC Osijek

Moto klub Veterani – Croatia, u suradnji s PU osječko-baranjskom, Regionalnim klubom IPA osječko – baranjskom, Udrugom veterana i pripadnika 3. Gardijske brigade iz Osijeka,  danas, 30. kolovoza organizirali su donaciju i dostavu opreme za Klinički bolnički centar Osijek.

Medicinska oprema donirana je od strane Bayerisches Rotes Kreuz Regensburg, zastupan po voditelju humanitarne pomoći g.Walteru Sattler i g.Željku Krajnović.

Humanitarna donacija uključuje medicinski krevete, medicinske madrace, hodalice, stolove, stolice, uniforme i raznu drugu opremu.

Na konferenciji za medije, održanoj po dolasku donacije u Klinički bolnički centar Osijek, Ivan Pakšić iz Odjela prevencije PU osječko – baranjske rekao je kako se Odjel prevencije uključio u ovu akciju kako bi kroz suradnju i zajednički rad s građanima, kroz pomoć oko organiziranja dostavljanja i darivanja pokazali građanima da policija ne djeluje samo represivno nego i preventivno.

„Ovom prilikom zahvaljujemo se na prvom mjestu gospodi iz Bayerisches Rotes Kreuz Regensburg te načelniku Općine Čepin g. Draženu Tonkovac koji je financirao prijevoz i prepoznao kvalitetu projekta i vrijednost donacije. Ujedno se zahvaljujemo pomoćnici ravnatelja za sestrinstvo, Nevenki Begić što je prepoznala MKVC kao pouzdanog partnera u projektima te sudjelovala u organizaciji donacije.“-navodi Maja Jakšić, članica 5.podružnice Istočna Hrvatska MKVC.