Dok Hrvatska pliva, pederi marširaju

Ugrožena su mnoga naselja i gradovi, i samo zahvaljujući nadljudskim naporima mjerodavnih kojima je i sada kao i uvijek u kriznim situacijama priskočila u pomoć Hrvatska vojska, nema težih posljedica i stradalih građana.

Piše: Petar Zrinski/HERCEGOVINA.info

I dok se tako građani ugroženih naselja skupa sa svojom vojskom danonoćno bore sa vodenom stihijom, glavnim gradom Lijepe naše marširaju pederi. Na čelu te kolone su političari kojima narod nije dao glas da se šepure po gradskim trgovima, već naprotiv da im pomognu u kriznim situacijama.

Građanima Iloka, Osijeka, Vukovara i mnogih drugih ugroženih naselja u ovakvim situacijama najmanje je važno kakve su nečije seksualne (ne) sklonosti i prisiljeni su životima braniti svoju imovinu. Zar su njihovi životi i njihova imovima manje vrijedni od prava homoseksualaca za čije se parade izdvajaju ogromne sume proračunskog novca? Taj novac su u proračun ubacili obični ljudi, koji imaju puno više problema od takozvanih problema osoba homoseksalne orjentacije. Njihov moto "Ovo je zemlja za nas" se ogleda u njihovom paradama, dok se svi ostali u svojoj zemlji bore kako da prežive.

Zašto gospoda političari nisu skupa sa "ugroženom" gay populacijom došli na obale Dunava i Drave i tako pokazali svima da se tako ne razlikuju od ostalih građana? Zašto umjesto šepurenja zagrebačkim ulicama nisu izabrali borbu sa vodenom stihijom?
Naravno,ova populacija nije spremna na takvo odricanje. Puno je lakše okružen policijom "prdit" u fanfaru i mahati svojim barjakom. Pri traženju svojih prava valjda osokoljeni nazočnošu velikog broja specijalaca spremni su i vrijeđati istinske svetinje Hrvatskog naroda. Drznili su se provocirati Torcidu, kardinala Bozanića i naše časne sestre. Zar ti jadnici ne znaju da je upravo zahvaljujući članovima Torcide i drugih navijačkih skupina danas Hrvatska slobodna. Mnogi momci su svoje živote ugradili u slobodnu Hrvatsku, ali ne toliko slobodnu da se po njenim ulicama šepure pederi i lezbijke.

Selo gori, baba se češlja, Hrvatska pliva, pederi marširaju...