Dijete žrtve 'Jugo režima': 'Dužnost žene je uzdizanje obitelji, a muškarci će Hrvatsku dovesti do blagostanja!'

žrtva, komunizam

On je politički emigrant i zatvorenik te pripadnik Domovinskog rata. Na oca je mlada HČSP-ovka izuzetno ponosna jer je proglašen teroristom u zločinačkoj tvorevini Jugoslaviji. Protiv tog sistema se priča naša sugovornica borio za svoju Hrvatsku. Osim što veliku ulogu u njenom životu ima otac vrlo su joj važne vjera i zdrava obitelj. Premda na prvi pogled ostavlja dojam kao krhka i nesigurna djevojka, Zrinka Pezer više je nego sigurna u svoje stavove. Ona je 19-godišnja studentica povijesti na Hrvatskom katoličkom Sveučilištu, a važnu ulogu u njenom životu ima sport pa je ujedno i reprezentativka Hrvatske karate reprezentacije.

Uza sve navedena ova djevojka najmlađa je članica HČSP-a. Na lokalnim izborima bila je najmlađa nositeljica liste u Zagrebačkoj županiji za grad Svetu Nedelju, a u stranci je prilično aktivna. Na svojem kratkom političkom putu susrela se s predrasudama, a kao razloge svojeg sudjelovanja u politici navodi to što se pronašla u političkom programu stranke čija je članica. Njenom političkom putu pridonijela je i činjenica da je kći političkog zatvorenika i člana užeg vodstva HRB-a, Drage Pezera.

On je politički emigrant i zatvorenik te pripadnik Domovinskog rata. Na oca je mlada HČSP-ovka izuzetno ponosna jer je proglašen teroristom u zločinačkoj tvorevini Jugoslaviji. Protiv tog sistema se priča naša sugovornica borio za svoju Hrvatsku. Osim što veliku ulogu u njenom životu ima otac, vrlo su joj važne vjera i zdrava obitelj. Vjera joj je kako nam je rekla vrlo važna jer Bog ju je stvorio, a ona za svojega života njemu služi. Iako je danas članica, prema njenim riječima jedine istinske pravaške stranke, u budućnosti se ne vidi kao političarka.

dnevno.hr