David Komšić ponovno na optuženičkoj klupi – zbog otmice Kristine Krupljan uoči njezina ubojstva

david komšić
Na optuženičkoj klupi s Komšićem zbog tog divljaštva našli su se još i braća Arjan (23) i Armend Rexhepi (23) te Filip Filipović (23), no s obzirom na nedolazak 23-godišnjeg Armenda koji se netom prije rasprave telefonski ispričao da je na sezonskom radu u Medulinu, sutkinja je izdala dovedbeni nalog, ali kako ga policajci nisu zatekli na adresi jutros, raspravu je morala odgoditi, piše Jutarnji list.

Tereti ih se da su u studenom 2016. godine u jutarnjim satima na Bukovačkoj cesti u Zagrebu protupravno oduzeli slobodu Kristini Krupljan (18), koju je Komšić ubio u veljači prošle godine, te joj oštetili automobil.

"Okrivljeni Armend Rexhepi ispričao je svoj nedolazak telefonski prije rasprave navodeći da ga gazda ne pušta. Pritom je naveo i da je prošli tjedan u petak pokušavao kontaktirati raspravnog suca. Poziv za sud, međutim, Armend Rexhepi primio je 16. travnja i imao je dovoljno vremena za organizaciju, pa sve upućuje na izbjegavanje sudskog postupka.

Po djelatnicima IV. policijske postaje, jutros nije zatečen na adresi stanovanja, a njegov otac Šaban Rexhepi rekao je da mu je sin već 10-ak dana na sezonskom radu i da ne zna točnu adresu restorana gdje radi", rekla je sutkinja na početku suđenja tražeći da mu se onda odredi istražni zatvor.

Tužiteljstvo za Komšića traži dvije godine i četiri mjeseca zatvora, a za ostale dvije godine.