Dani čemera i tuge!

zakon o prebivalištu, Hrvati, hrvatska himna, Hrvatska, oluja, Jadranka Kosor, Hrvatska, dan neovisnosti, Hrvatska, stjepan mesić, domoljublje, Hrvati u BIH, HVO, Udruge proizašle iz Domovinsko rata 1990, krađa, zastava RH, Sarajevo, Hrvati u BIH, Hrvatska, pomoć, Hrvatska zemlja, Hrvati u BIH, pomoć, branitelji, poziv, predsjednički izbori, branitelji, ovrhe, Zakon, Hrvatska, pomoć, pomoć Hrvatima u BiH, inozemna pomoć, Hrvatska zemlja, odluka, pomoć, Hrvatska zemlja, javni poziv, ZUV HGP, Hrvatska zemlja, Hrvatska, okrugli stol, Hrvatska zemlja, Hrvati u BIH, javni natječaj, HSP HB, čestitka, Udruga dragovoljaca i veterana domovinskog rata, HVO, čestitka, Hrvatska, ustav, Hrvati, stvari, Hrvatska, Hrvati u BIH, pomoć, Hrvati u BIH, pomoć, Hrvatska, Hrvatska zemlja, čestitke, čestitka, Hrvatska, priznanje, Hrvatska zemlja, pomoć, Hrvatska zemlja, vlado gotovac, govor, Hrvatska zemlja, Hrvati u BIH, pomoć, ivica lozina, Australija, Hrvatska zora, dan neovisnosti, hrvatska zastava, hrvatski
...i njihov pohod ka slobodi, i sve se završilo skoro pa idealno, koliko idealno može uopće biti u ratu. To su bili dani PONOSA i SLAVE, dani kad se "isplatilo" biti Hrvat! Čitav svijet je tada znao da postoje Hrvati koji za svoju slobodu mogu i čuda činiti! Svi su nam se divili, čak i oni što nas ne vole respektirali su nas kao ratnike i ljude koji imaju svoj cilj.

Ako je Hrvatskoj vojsci trebalo samo pet dana da oslobode "Krajinu" hrvatskoj naciji je trebalo samo pet godina da zaboravi Oluju!!!

Poslije samo pet godina oni što su najzaslužniji za Oluju, a nisu u međuvremenu umrli, ili su osuđeni doma, ili su predani Hagu ili su gurnuti na margine!? Za samo pet godina dane PONOSA i SLAVE zamjenjuju dani ČEMERA i TUGE!!! Oni što preživješe pakao Oluje upadoše u novi pakao NACIONALNE IZDAJE. Sve što je bilo sveto gazi se, pljuje se po istinskim vrijednostima, prodaje se nacija i sve što se prodati može!

Oooo kako to boli, ali još više boli što to rade "naši ljudi", Hrvati, čak i oni iz vrha vlasti!

Pobijedili smo JNA i četnike ali nas poraziše naše prodane duše, bolesne glave, široke guzice i tuđi slugani.

Uslijedile su godine tajnih i lažnih svjedočenja, loših viceva, osude generala, prodaje nacionalnih interesa, prodaje materijalnih dobara, ponižavanje branitelja, trasiranje puta ka novoj Jugoslaviji, ...

Borili smo se za hrvatsku pušku na hrvatskom ramenu i hrvatsku lisnicu u hrvatskom džepu, i izborili se, ali sluganskom politikom ostadosmo bez svega.

Hrvatsku pušku na hrvatskom ramenu kontrolira NATO, a hrvatsku lisnicu u hrvatskom džepu možeš imati ali praznu jer nema više hrvatskih banaka, sve je rasprodano!!! Imali smo najljepše more na svijetu, a sad ako ćeš na odmor u imalo bolji hotel dočekat će te gazde Rusi, Arapi ili neki drugi bjelosvjetski mešetari!?!?

Imali smo slavnu Hrvatsku vojsku, a danas je u Hrvatskoj više partizana nego 1945.! Mijenjaju se imena ulica po prvom predsjedniku i ratnom ministru obrane, a obnavljaju se četnički spomenici po Srbu i ostali "vekovnim srpskim krajevima" !?!

Samo pet godina je trebalo da od dana PONOSA i SLAVE napravimo dane ČEMERA i TUGE!!!

To mogu samo Hrvati!!!

Vječiti optimist/rama-prozor.info