Croatia Airlines traži - Kabinsko osoblje (m/ž)

Croatia Airlines, tehnički problemi, Croatia Airlines, München - Split, Frankfurt - Dubrovnik, Croatia Airlines, kabinsko osoblje, posao, Croatia Airlines, Hrvatski rukometni savez, charter let, polufinale SP u rukometu, Croatia Airlines, Zračna luka Dr.Franjo Tuđman

S više od dvadeset i pet godina redovitog domaćeg prometa i povezivanja hrvatskih gradova s europskim metropolama te preko njih sa cijelim svijetom, Croatia Airlines d.d. je zračni prijevoznik u većinskom vlasništvu Republike Hrvatske. Flotom i profesionalnošću osoblja te stalnim poboljšanjem usluga u zrakoplovu i na zemlji u cilju dostizanja najviših standarda kvalitete, zauzeli smo značajno mjesto na tržištu prometa Središnje i Jugoistočne Europe. Zračni promet predstavlja jednu od najsnažnijih svjetskih industrija koja omogućuje razvoj globalnog međunarodnog poslovanja i turizma tako da osobitu pažnju polažemo na odabir našeg osoblja.

U ovom trenutku tražimo:  KABINSKO OSOBLJE (M/Ž)


Volite dinamiku i putovanja? Pozitivna ste, druželjubiva i prilagodljiva osoba razvijenih komunikacijskih vještina? Uslužni ste, snalažljivi i učinkoviti u rješavanju problema?
Od Vas očekujemo:
punoljetnost i završenu srednju školu
hrvatsko državljanstvo, važeću putovnicu
osiguran smještaj u Zagrebu
izvrsno znanje engleskog jezika u govoru i pismu
prednost je znanje drugog svjetskog jezika
znanje plivanja
korištenje računala i komunikacije e-mailom
zdravstvenu sposobnost za posao kabinskog osoblja
iskustvo u uslužnim djelatnostima je prednost
Što nudimo?
Školovanje u našem školskom centru i sezonsko zapošljavanje u 2017. godini, rad u visokoprofesionalnom međunarodnom okruženju i stimulativna primanja.
Ukoliko želite biti dio našeg tima prijavite se do 21.12.2016. isključivo putem LINKA ZA PRIJAVU.
Uz prijavu je potrebno priložiti:
životopis i molbu
kopiju srednjoškolske svjedodžbe
uvjerenje o nekažnjavanju ne starije od 6 mjeseci
potvrdu o stupnju znanja engleskog jezika ukoliko ju posjedujete
sliku lica i stasa


Nepravodobne prijave se neće razmatrati, a kontaktirani će biti samo najuži krug kandidata. Croatia Airlines može odustati od izbora po natječaju u svakom trenutku i poništiti ga.


MojPosao.net