"Cro Cop" poludio nakon vijesti o svirepom zločinu i puštanju osumjičenog iz pritvora: "Koje smo mi smeće od pravne države..."

mirko filipovic

... pokušaju ubojstva kod Požege, da je o tome odlučio napisati i objavu na svojem Facebook profilu. 

Događaj koji je šokirao čitavu hvatsku javnost, u kojem je njemački državljanin Danny Fraenkel (31) teško ozlijedio 53-godišnjeg Ivicu Budimskog tako da ga je izbo nožem, iznervirao je "Cro Copa", ponajviše zbog toga što je Fraenkel isti dan pušten iz pritvora.

Samo dva dana prije tog događaja, Nijemac je na posve okrutan način ubio susjedovog psa, tako što mu je škarama za metal prvo odsjekao noge, a onda ga još nastavio mrcvariti i nožem.

Objavu Mirka Filipovića prenosimo u cijelosti:

"Evo čitam i ne vjerujem, kod Požege neki Nijemac, očito psihički bolestan i lud izbo susjeda dok je ovaj bio na wc-u u vlastitoj kući. Još to nebi bilo šokantno da taj isti poremećeni monstrum nije prije dva dana drugom susjedu izmasakrirao ali baš izmasakrirao psa škarama za rezanje metala i onda nožem.

Škarama mu odrezao noge a onda nožem dokrajčio. I policija ga naravno privede, i umjesto da iste sekunde popije pritvor i nakon isteka istog dobije bar 5 godina zatvora njega puste isti dan??????!!!!! I naravno bolesnik 2 dana posle toga pokuša ubiti susjeda i sad se nesretnom čovjeku bore za život. Koje smo mi smeće od pravne države.

I taj koji je doneo odluku da se ovog idiota pusti treba dobiti iste sekunde golu nogu u golu guzicu i dobiti kaznenu prijavu ali od toga nista naravno neće biti. U jednoj Americi to se sigurno nebi dogodilo, niti bi takav psihopat ikada više došao u priliku napasti nekoga. Kod nas će brzo van, jer je ‘lud' i ima ‘psihičke smetnje'. Još ako se dosjeti izjaviti da se liječio kod psihijatara u Bosni jer ga bilo sram u Njemačkoj nema straha da će dugo biti u zatvoru. Pljuccccc"