Charter let za polufinale u Parizu

Turistička agencija Uniline kao službeni partner Hrvatskog rukometnog saveza zbog ulaska rukometaša u polufinale Svjetskog rukometnog prvenstva i velikog zanimanja navijača za odlazak na utakmice 'podiže', za sada, dva avio chartera za Pariz, od kojih je jedan već popunjen, doznaje se u srijedu od direktora Unilinea Borisa Žgombe.

"Već od sinoć nakon pobjede hrvatskih rukometaša nad Španjolcima krenuo je buking chartera za Pariz, od kojih je jedan već popunjen tijekom jutra u srijedu, a drugi se isto dobro puni", ističe Žgomba za Hinu dodajući da su letove za Pariz iz Zagreba osigurali za navijače za petak, 27. siječnja kada se igra polufinalna utakmica Hrvatska - Norveška.

U slučaju prolaska Hrvatske u finale i ovisno o zanimanju charter letova iz Zagreba Uniline bi u suradnji s različitim avio prijevoznicima mogao imati još u nedjelju 29. siječnja, s time da bi letjeli ujutro i navečer se vraćali nazad.

U sklopu chartera aranžmana za Pariz, koji kreću u petak, Uniline je za navijače osigurao i dva noćenja u hotelu, vodiča za razgled Pariza, a s obzirom da su službeni partner HRS-a napominju i da osiguravaju i ulaznice za utakmice hrvatske reprezentacije.

Neslužbeno se pak doznaje da se u Pariz zbog rukometa spremaju i neki dužnosnici iz Hrvatske, kao i da dobra igra hrvatskih rukometaša pridonosi promociji hrvatskog turizma ne samo u Francuskoj nego i Njemačkoj i šire, pogotovo jer se na leđima trenerki hrvatskih rukometaša ovaj put nalazi i slogan hrvatskog turizma "Croatia, full of life".

Hina