Carinik od Slovakinje navodno tražio oralni seks

BIH, Hrvatska, granica, eu, granična policija, Terenski ured jug, granica, gužva, čekanje, carina, slovakinja, seks, granica, granična policija, šverc, granica, rampa, BIH, Hrvatska, Gorivo, lažne putovnice, granica, Klek, Grude, šverc, roba, granica, schengen, Neretva, schengen, granica, granica, čekanje, Gabela, unka, Makarska, šverc, mrtvac, granica, BIH, Europska unija, Metković, granična policija, BIH, granica, gužva, prosvjednici, Gabela polje, GP Doljani, blokada Doljana, Doljani, Hrvatska zemlja, granica, BIH, granica, granica između Hrvatske i BiH, Gabela, Metković, granica, granični policajac, granični prijelaz doljani, granični prijelazi, granični prijelaz, izdavanje viza, granični prijelaz doljani, stanje na prometnicama, stanje na cestama, stanje na putevima, stanje na prometnicama, stanje na cestama, stanje na putevima, stanje na cestama, stanje na putevima, stanje na prometnicama, stanje na prometnicama, stanje na cestama, stanje na putevima, stanje, stanje na putevima, stanj
...hrvatski carinik navodno neprimjereno ponio prema mladoj slovačkoj turistici, zatraživši od nje oralni seks kako bi nju i društvo pustio u Hrvatsku, potvrđeno je u srijedu iz MVPEI-a u telefonskom razgovoru za Hinu.

Neki slovački mediji u srijedu su objavili vijest o tome da je u ponedjeljak skupina mladih slovačkih turista pri pokušaju da na graničnom prijelazu Plovaniji uđe iz Slovenije u Hrvatsku doživjela niz neugodnosti koji je kulminirao zahtjevom za oralni seks.

Kako je objavila slovačka agencija TASR, pozivajući se na jedan slovački portal, hrvatski carinici najprije su izdvojili vozilo u kojem su se nalazila dva mlada Slovaka s dvjema prijateljicama. Tražeći od njih da im kažu "kamo su skrili drogu", carinici su najprije detaljno pretražili cijelo vozilo i njihove stvari. Potom su, prenosi TASR, odveli dvojicu mladića u ured i natjerali ih da se skinu do gola, prijeteći im odlaskom u zatvor, a jedan od carinika navodno je nekoliko puta jednom od mladića rekao da će svi biti pušteni ako ga jedna od djevojaka oralno zadovolji.

Budući da nisu pronašli nikakvu drogu, prenosi TASR, carinici su u konačnici, nakon otprilike sat vremena koliko je sve skupa trajalo, pustili mlade Slovake da uđu u Hrvatsku.

TASR navodi i kako je iz slovačkog ministarstva vanjskih poslova dobio potvrdu da je upoznato sa slučajem te da je rođak jedne od djevojaka predao službenu pritužbu veleposlanstvu Slovačke Republike u Zagrebu.

Hini je iz MVPEI-a potvrđeno da su hrvatsko veleposlanstvo u Bratislavi i Konzularni odjel slovačkog veleposlanstva u Zagrebu u kontaktu te da su Slovaci, putem policijskog službenika veleposlanstva, o svemu izvijestili i hrvatsku graničnu policiju.

Glasnogovornik MUP-a Krunoslav Borovec potvrdio je za Hinu da je policija dobila informaciju o ovom slučaju od hrvatskog veleposlanstva u Bratislavi, ali da slovački turisti nisu prijavili nikakvo kazneno djelo. Po njegovim riječima, policiji bi bilo važno dobiti podatke o identitetu slovačkih turista kako bi mogli provjeriti o čemu se zapravo radi i je li riječ o kaznenom djelu ili o neprimjerenom ponašanju, što bi onda podlijegalo kontroli carinske službe.