Bože čuvaj Hrvatsku, mene neće otjerati u Njemačku

Vlada RH, pomoć, Hrvati u BIH, Hrvatska, Hrvatska, Hrvati u BIH, grčka, Hrvatska, komedija, tragedija, eu, referendum, Hrvati u BIH, narod, Hrvati, Hrvatska, europa, stipendije,  Udruga udovica hrvatskih branitelja, minstarstvo branitelja hnž, Međugorje, Hrvatska zemlja, domovina, Hrvati, jezik, hrvatski jezik, učenje, molitva za domovinu, molitva, otvoreno pismo, Kolinda Grabar Kitarović, Darko Pajičić, domovinski rat, Politika, Hrvatska, domovina, Hrvatska zemlja, domovina, moja domovina, stipendije, stipendiranje studenata , pravo na stipendiju, Hrvatska zemlja, pomoć, Hrvatska, stipendiranje studenata , stipendija, stipendije

Sa riječima iz te pjesme obranili smo svoju domovinu kada joj je bilo najteže i kada je bila izložena neviđenoj agresiji pobunjenih Srba i njihovih mentora iz Srbije.

Zahvaljujući fanatičnom domoljublju uspjeli smo obraniti i osloboditi našu Hrvatsku i tako ostvariti tisućljetni san mnogih Hrvata i neovisna država nije više bila san. Sloboda je skupo plaćena životima naših najboljih sinova i zakleli smo se tada da njihova žrtva neće biti uzaludna i da nam niko nikada više neće uzeti našu Hrvatsku.

Godine su prolazile, a Domovinski rat se sve više i više zaboravljao. Ratnici velikog srca koji su goloruki stali u obranu domovine stavljeni su na mrginu društva koje su stvorili. Iz svojih rupa izašli su mnogobrojni miševi kojima je neovisna i slobodna Hrvatska veliki trn u oku. Prvo su to bili pojedini političari, a godinama poslije stvorene su razne organizacije koje sotomiziraju državu u kojoj djeluju.

Danas nakon ne toliko godina bude se aveti iz prošlosti i traže da zaboravimo vremena ponosa i slave. Sveukupno okruženje u Hrvatskoj dovolo je do toga da su mnogi domoljubi bolji život odlučili potražiti u dijaspori.

Nakon prošlog rata naši očevi tražili su spas bježeći iz domovine da bi sačuvali žive glave od tadašnjeg kominustičkog režima. Danas nas opet tjeraju iz naše Hrvatske. Tjeraju nas djeca onih istih diktatora zbog kojih su naši očevi bili prisiljeni otići iz voljene domovine.

Vrijeme je da se konačno kaže DOSTA. DOSTA VIŠE OMALOVAŽAVANJA HRVATSKIH BRANITELJA. DOSTA VIŠE PLANSKOG RASELJAVANJA NAŠE DOMOVINE.

Mi smo obranili HRVATSKU i branit ćemo je opet ako treba. Ja iz Hrvatske neću i neće me iz nje potjerati niko, ma kako mu bilo ime i bez obzira kakvu funkciju obnašao.

Ako treba, Gospode, evo, primi zavjet moj
uzmi zivot od mene pa ga podaj njoj...

Domoljub i dragovoljac Domovinskog rata