Bivšoj premijerki prijeti nepoznati muškarac

Jadranka Kosor, HDZ BiH, Mladež HDZ BiH Stolac, Dragan Čović, Jadranka Kosor, jozo čuljak, Jadranka Kosor, HDZ, Jadranka Kosor, Mostar, Hrvati u BIH, Jadranka Kosor, Antonija Bilić, Dragan Paravinja, Jadranka Kosor, pelješac, most, Jadranka Kosor, Orašje, Hrvati u BIH, Jadranka Kosor, Kolinda Grabar Kitarović, Jadranka Kosor bivša premijerka Hrvatske, bivša premijerka

Pred ulazom u zgradu u kojoj u Zagrebu živi Jadranka Kosor jutros je intervenirala policija. Razlog - u stan bivše premijerke pokušao je nasilno provaliti jedan muškarac.
Nemili događaj, Kosor je prokomentirala gostujući na N1 televiziji.

- Radi se o osobi koja mi sustavno prijeti, ali danas se prvi put pojavio pred mojim vratima. Pozvala sam policiju i oni su ga odveli. Činjenica jest da mene svi poznaju, pa neki ljudi koji imaju poteškoća, koji su bolesni - targetiraju mene. To je jako neugodno, izložena sam prijetnjama, ta me osoba često zove s različitih brojeva, s govornica... Bilo je neugodno jutros, jako neugodno, ali moram pohvaliti policiju, vrlo brzo su došli... Ne znam što će biti dalje s tim slučajem', rekla je Kosor, dodajući da je sve jako neugodno i da se osjeća bespomoćnom.