Bandić: 'Ja sam ćaća Adventa, ja sam ponosan, nikakve mrlje ga neće uprskati'

Milan Bandić, advent

Gradonačelnik Zagreba Milan Bandić na tiskovnoj konferenciji za medije je poručio kako mediji blate najmoralniju ženu u hrvatskoj polici, Anu Stavljenić Rukavini.

- To je sramotno - poručio je.

- Žalosno je da se obrušavate na istinu služeći se laži da mu netko priječi ulazak u bolnicu. Nudio sam mu da ode bez pompe, kad hoće pompu sam ju je stvorio. Odakle vam drskosti, Bog će vas kazniti. Ne morate vjerovati, netko će vas kaznit. Da budete glasnogovornici čovjeka koji je sam napravio nepodopštine i mora otići - kazao je Bandić, prenosi 24sata.hr.

Komentirao je i kako bi jedini on bio konkurencija aktualnoj predsjednici Kolindi Grabar-Kitarović, da se kandidirao.

- Pošto se nisam kandidirao, podupirem je. Ja se ne kladim na gubitnike - poručio je Bandić.

Upitao je kako ga nitko ne pita ništa o Adventu.

- Ja sam ćaća Adventa, ja sam ponosan, nikakve mrlje ga neće uprskati. Ova saga oko Adventa, kako kaže, događa se iz dva razloga.

- Minimizira se uspjeh koji je evidentan, bit ćemo najbolji advent na svijetu, a drugi razlog je to što se Bandića pokušava uloviti u kokošarluk, a sve ste dobili napismeno. Zamislite mene da se ja bavim prodajom karata ili da dilam kućice. Nisam spao na to da dilam kućice. Ne smijem jesti masno kobasice, moram biti trijezan jer me snimate svaki čas, svaku moju trepavicu - poručio je gradonačelnik.