Balenović: ‘Uključite se u borbu za Hrvatsku još danas jer sutra će možda biti prekasno’

zviždači, slučaj Đureković, Stjepan Đureković, Vesna Balenović, Vesna Balenović, otkaz, Kolinda Grabar Kitarović, Vesna Balenović, Božo Petrov, zviždači, Vesna Balenović, zviždači, Vesna Balenović, interspar, Vesna Balenović, Kolinda Grabar Kitarović, pomilovanja, Vesna Balenović, zviždači, Vesna Balenović, zviždači, Vesna Balenović, ina, zviždači

Kolaps kakvog su nam priredile korumpirane političke elite u slučaju INE, nastavlja se s drugim preostalim važnim kompanijama. Državni udjeli u Končaru, koji je oduvijek bio ponos hrvatskog gospodarstva, prodani su u tišini, doslovno preko noći, a ista sudbina očekuje Podravku, Croatia banku, ACI, Croatia osiguranje, Croatia Airlines, aerodrome, ceste, poljoprivredna zemljišta, šume, vode, otoke...Zašto je istovremeno naša poljoprivreda na koljenima, gotovo svaka druga kuća u nekad prebogatoj Podravini, Slavoniji prazna, a obitelji iseljene? Kakvu to budućnost Hrvatskoj kroji aktualna politička elita? Kome je u interesu gospodarska i demografska devastacija Hrvatske?

Na sceni je plan slamanja našeg gospodarstva, bacanja građana na prosjački štap, ovrha, uništavanja obitelji i raseljavanja naše mladosti. Čiji je to točno plan, možemo nagađati, ali sa sigurnošću znamo, da su ga do sada uspješno provodila bivša politička vodstva, a sada i aktualne političke „elite". Umjesto da se stručnjacima dozvoli da Hrvatsku vode putem rasta i razvoja, političke „elite" Hrvatsku vode putem likvidacije, pljačke i rasprodaje. Ako im plan uspije, nama preostaje jedino biti jeftino roblje, bez vlastitog doma i bez vlastite riječi. Nikada nisu odgovarale, niti se ispričale za zlo koje su do sada nanijele Hrvatskoj i hrvatskom narodu. Svoj plan uništenja neće mijenjati sve dok hrvatski jezik ne zamre i hrvatske se obitelji ne rasele, sve dok Hrvatsku ne predaju i poklone strancima za sitnu zveckavu napojnicu, koju još cijede iz ove zadnje najavljene rasprodaje imovine Hrvatske.

Dok se krala i rasprodavala imovina Hrvatske ZVIŽDAČI su među prvima javno i glasno upozoravali na tu opasnost. I što se događalo? Političke elite koje su bile generator uništenja Hrvatske, obračunale su se pojedinačno sa zviždačima na najbrutalniji način, otkazima, sudskim progonom, osiromašenjem i stigmatizacijom. Umjesto da su signale koje su zviždači upućivali shvatili krajnje ozbiljno, mnogi su u strahu šutjeli i okretali glavu od pljačke i korupcije. Nakon domovinskog rata imali smo razrušenu Hrvatsku, ali vjeru i nadu u srcu? Danas imamo opljačkanu Hrvatsku, a vjeru nam pokušavaju mrviti i gasiti. Uvjeravaju nas da pojedinac ne može ništa promijeniti i da nam je bolje da drugi misle za nas i da nas drugi vode.
Pripadnici tih političkih elita osnivaju razne savjetničke i PR agencije kako bi novce iz sfere korupcije i kriminala prenijeli u legalne financijske tokove. Otud im i prepuni računi pokradenog hrvatskog novca skrivenog na računima raznih off shore kompanija po Kajmanskim, Djevičanskim i tko zna kojim sve udaljenim otocima.
Konačno smo shvatili da je zlo došlo, da je zlo tu i da zlo kuca i na naša vrata! Organizirajmo se i dignimo svoj glas protiv političkih elita koje nas bezočno pljačkaju, trpaju milijarde u svoje džepove i licemjerno nas uvjeravaju da je to za naše dobro! Ako su nas pokrali, nisu nam još ovo malo zdravog razuma oteli! Zaustavimo ih dok još možemo! Probudite se, pridružite se ZVIŽDAČIMA i ostalim iskrenim domoljubima, uključite se u borbu za Hrvatsku još danas, jer sutra će možda biti već prekasno!
Vesna Balenović
Predsjednica udruge Zviždač