APSURD: Mesić na "hercegbosanskoj" listi za sabor

stjepan mesić, sabor, lista, stjepan mesić, uhićenje, Franjo Tuđman, stjepan mesić, Stipe Mesić, osuda, Patria, ivan tepeš, Stipe Mesić, hrvatski sabor, Vlada Hrvatske, stjepan mesić, primanje mita, oklopna vozila, Finska, stjepan mesić, nakon isteka mandata, hrvatski sabor, stjepan mesić, bivši predsjednik RH, stjepan mesić, Ministarstvo državne imovine, Ured bivšeg predsjednika države, stjepan mesić, vladimir šeks, Slobodan Praljak
Lista ljudi koji su po HercegBosni uglavnom javno onanirali ili su je potpuno ignorirali planira dobiti povjerenje Hrvata u BIH. Kao da Hrvati u BIH zaboravljaju Mesićeve rečenice ili činjenicu da je Milan Bandić bio u njegovom izbornom stožeru, i to u drugoj kandidaturi kada je Mesićeva histerija kontra Hrvata u BIH dosezala vrhunac...

Ta eventualna lista, u javnosti prozvana "hercegbosanska lista", možda zbog Keruma i može predstavljala značajan čimbenik u Dalmaciji no što se HercegBosne tiče ostatak ekipe ili je prezren ili politički potrošen.

Bandić, kao član Mesićevog izbornog stožera danas u BIH kotira slabije nego u vrijeme predsjedničkih izbora. Najnovija istraživanja pokazuju da je Josipović popularniji od njega.

Jurčić se pamti po činjenici da je duvao u leđa Milanoviću dok je ovaj vodio kampanju kontra BH Hrvata.

Mesića nije potrebno niti komentirati.

Ostaje samo pitanje je li spomenuta trojka spremna na politički fijasko među BH Hrvatima koji bi zbog cjelokupnog odnosa RH političke scene prema hrvatskom pitanju u BIH protestno mogli a i morali jednostavno ignorirati izbore.

Ukoliko među sobom konačno ne pronađu i ne delegiraju kvalitetne ljude.

Ponovni izbor HDZ ikebana u hrvatski Sabor ravno je političkom bunilu. Politički mutanti poput Rade Bošnjaka, Gorana Marića, Andrića Lužanskog onog iz Ravnog kojem nismo upamtili niti ime te u manjoj mjeri Bagarića koji je tu i tamo nekog vraga i radio, ne trebaju nam više braniti prava ni obraz.

Ne progledaju li Hrvati u BIH ovaj put ne trebaju u budućnosti niti kukati.

poskok.info