A gdje se Vi sunčate gospođo Čuljak?

Objavljujemo pismo jednog čitatelja, poslano na uredništvo portala. Nakon ispada urednice i voditeljice Čuljak na Dnevniku 3 HRT da građani i Bosne i Hercegovine "samo zauzimaju mjesto na plaži'' dođe nam da se zapitamo koliko je uopće dotična gospođa, urednica državne televizije upoznata s Kodeksom časti hrvatskih novinara.

Ili je pak Dijana Čuljak samo ogledalo hrvatske politike koja nas ionako smatra nametnicima, štetočinama, Balkanskim otpadom, samo što to fino upakiraju u svojim govorima.

Gospođa Čuljak očigledno ljetuje na Kanarskim otocima pa nije imala vremena upoznati se sa realnom situacijom hrvatskog turizma.

Bosanci i Hercegovci inače poznati po onoj '' Dok imam ja imaju i svi oko mene '' svako ljeto svoju jesensku, zimsku i proljetnu ušteđevinu potroše ljetujući na Hrvatskim obalama. Sumnjamo da bi ''Makarska rivijera'' uopće opstala da nije BH-građana koji pune apartmane, kafiće, klubove, parkinge i plaže.

Nije narod ove ''zaostale, siromašne i nepotrebne zemlje'' kako smatra gospođa Čuljak kriv što je opljačkan, uskraćen za PLAĆENI godišnji odmor pa mora da se snalazi kako zna i umije. To što Mi Bosanci nosimo paštetu i kavu u termos boci, ne pijemo skupe koktele ne kupujemo suvenire ne znači da smo manje vrijedi ljudi od Talijana, Šveđana te silnih slavnih osoba koje ljetuju na hrvatskim obalama.

Prosječna obitelj u Bosni i Hercegovini cijelu godinu štedi da bi si priuštila tjedni odlazak na more. Ako ta obitelj ljetuje u neprijavljenom smještaju, kupuje sladoled kod neprivatiziranih ugostitelja tko je kriv? Opet Bosanac! Gdje je tu Vaša država, političari, inspektori?

To što Vi imate potrebu da omalovažavate one koji nisi na Vašem europskom nivou samo dokazuje da kao novinarka sigurno niste GLAS NARODA nego GLAS PRORAČUNA.