HPD Prenj 1933 Mostar: Uspon 100 žena u planini 2018.

HPD Prenj 1933 Mostar: Uspon 100 žena u planini 2018.

Polazak autobusima je 15.4.2018. (nedjelja) u 8 sati ispred stadiona Zrinjski, a povratak je predviđen isti dan u popodnevnim satima.

Žlijeb se nalazi na obroncima planine Čvrsnica, a ženska avantura uspona kroz šumu će trajati cca 2,5 sata. Na putu imaju 2 izvora pitke vode za osvježenje. Na vrhu je tradicionalna zajednička fotografija, pauza, te posjet vidikovcu. Na vrhu će biti i bilježnica u koju se možete upisati za trajnu uspomenu na izlet.

Nakon odmora i okrjepe, laganim korakom, vraćamo se nazad.

Sve zainteresirane djevojčice, djevojke, žene, bake, majke, kraljice, mogu se javiti i prijaviti do 14.4.2018. do 12 sati na broj 063/427-919 (Josipa) ili na e-mail: [email protected]

Participacija iznosi 10 KM, a u cijenu su uračunati prijevoz i usluge vođenja, uz napomenu kako su djevojčice do 7 godina oslobođene plaćanja.

Za izlet je poželjna slojevita i udobna odjeća, te čvrsta obuća, presvlaka i hrana, zaštita od sunca/vjetra/kiše. Sudjelovanje i planinarenje u koloni podrazumijeva i pridržavanje određenih planinarskih pravila.

Mame koji vode malu djecu trebaju pripaziti na potrebnu opremu i na samu razigranu djecu. Vođenje kućnih ljubimaca poput pasa je dozvoljeno ali je obavezna i uzica zbog drugih pasa i sudionika uspona. Smeće, naravno, ne bacamo uokolo, nego ga vraćamo sa sobom.

U slučaju lošeg vremena izlet se prolongira (pratiti objavu na stranici društva). Izlet (uspon) je na vlastitu odgovornost. Vidimo se i veselimo se novom ženskom druženju u planini!

Ne zaboravite uživati, poručuju iz HPD Prenj 1933 Mostar