Ulaganje u idealan razglas: Pecara dobiva nove zvučnike

Pecara
Širokobriješki klub koji je pobjedom protiv zeničkoga Čelika u ponedjeljak zauzeo prvo mjesto Premijer lige BiH ovu investiciju samostalno financira.

Dugo nismo bili zadovoljni ozvučenjem na pojedinim dijelovima stadiona i to smo rješavali na razne načine. Ovim pothvatom to namjeravamo riješiti na idealan način. Postavit ćemo osam zvučnika na sjevernoj i četiri na južnoj tribini, a sve skupa koštat će nas oko 30.000 KM, izjavio je za portal Jabuka.tv Zoran Bubalo, direktor NK Široki Brijeg.

Nova investicija nastavak je ulaganja u infrastrukturu nakon postavljanja LED semafora.

Nakon instalacije novih semafora razglas nam se više nije uklapao i ovim pothvatom cjelokupnu infrastrukturu podižemo na višu razinu. Planiramo još reflektore popuniti određenim brojem svjetiljki i tako poboljšati rasvjetu, koja trenutno nije na najvišoj razini. Tada bi se zadovoljio i dio uvjeta za 4. pretkolo natjecanja u Europi, dodao je Bubalo u izjavi za portal Jabuka.tv.

Kako je objasnio direktor širokobriješkog kluba, Europa ima više uvjeta za dobivanje licence za četvrto pretkolo europskih natjecanja. Među njima su prostorije za ekipe hitne pomoći i druge specijalizirane prostorije, brojači na ulazima na stadion, istaknutije mjesto i bolje opremljena VIP loža.

Inače se traži i grijanje terena, ali nama zbog mediteranske klime to možda neće biti potrebno. Ipak, u skorije vrijeme u našem Kampu "Musa-Karačić" planirana je i promjena umjetne trave, što je i svojevrsno ulaganje u omladinski pogon, zaključio je Zoran Bubalo za portal Jabuka.tv.

Radovi na postavljanju 12 zvučnika na Pecari započeli su u ponedjeljak, a izvodi ih tvrtka Brothers export-import d.o.o. iz Ljubuškoga.

(www.jabuka.tv)