Središte Mostara večeras blokirano zbog utakmice Hrvatska – Rusija

07.07.2018

Grad Mostar će večeras u 20:00 sati organizirati gledanje utakmice Hrvatska – Rusija, na otvorenom pored zgrade ”Projektanta”.

Policija će, kao i tijekom prošle utakmice, zatvoriti lokaciju Staroga igrališta. Potpuna obustava prometa biti će na križanju ulica Stjepana Radića i kralja Tomislava. Na dijelu Ulice kralja Tomislava od poteza križanja sa Splitskom ulicom, do križanja s Ulicom kralja Petra Krešimira IV odnosno do objekta Spajalica, te na dijelu Ulice Stjepana Radića od tržnog centra Mercator do foto studia Amigo će u potpunosti biti obustavljen promet za vozila u razdoblju od 19:00 do 24:00 sata, piše Prvi.tv.

Zbog važnosti utakmice i njenoga značaja, grad je odlučio organizirati javno gledanje i navijanje. Navijači će na otvorenom gradskom prostoru moći uživati u igri Vatrenih te ih bodriti za prolazak u polufinale Svjetskog nogometnog prvenstva u Rusiji. Navijači se pozivaju na mirno navijanje, bez izgreda, bez pokušaja pravljenja bilo koje materijalne štete, jer će policijske patrole nadgledati prostor rezerviran za navijanje.

Tagovi: Hrvatska Mostar
loading...