FOTO  Održana karnevalska povorka na mostarskim ulicama - 06.02.2016

mali karneval
Mostarske mažoretkinje su se predstavile sa maskom pod nazivom „Frozen"dok su članovi
Hrvatske Glazbe Mostar bili pod temom maske - gusare i ciganke .

Najmlađi sudionici povorke bili su mališani iz dječjih vrtića: Dječji vrtić „Zvjezdice" sa maskom Leteći baloni te dječji vrtić „Zvončić „koji se zajedno sa dječjim vrtićem „Sunčani Most" predstavio svoju masku „Rase".

Od osnovnih škola u povorci su se predstavili 3. Osnovna škola sa maskom Bebe, OŠ Ilići sa maskom Žabe i Cvjetovi te OŠ Petra Bakula sa maskom meduze .

U povorci je sudjelovao i auto razglas Videoton .

Brojni građani su došli podržati karnevalsku povorku te u velikom broju pratili kolonu mostarskim ulicama. Povorka je krenula iz Mostarske šetnice a na samom početku su se svi sudionici kratko predstavili ispred platoa HD Kosače.

Animatori programa ispred HD Kosača biti su glumci Malog teatra Mostar Ivo Krešić i Monika Kolar. Nakon predstavljanja povorka se kretala mostarskim ulicama a završetak povorke je bio ispred HD Kosača.

Na samom kraju sudionicima su dodijeljene nagrade sa simboličnim poklonima naših donatora KB d.oo. , knjižara Inga te Techno shop Mostar a donator karnevala je bio i Spark grupacija.

Nakon koncu povorke svi sudionici su se i počastili krafnama naših donatora Pekarne Suncokret, Pekarna Julija i Pekarna Rondo.