FOTO  Mostar: Pomozimo ženi koja samo želi da se okupa u pravoj kupoaonici

Mostar: Pomozimo ženi koja samo želi da se okupa u pravoj kupoaonici
Vera Cvitković rođena je 1950 god. a radila prije rata u pamučnoj industriji Đuro Salaj. Vera stanuje u Ilićima iznad vrela Radobolje u brdu i nikada se kaže u životu nije okupala u pravoj kupaonici.

Polijeva se kantom ispred kuće jer nema wc u kući nikako, jer nema priključak za vodu jer je to skupo da joj se uvede. Svakodnevno ide na izvor blizu kuće po vodu. Vera živi od 326 KM mirovine, ima problema sa srcem i dosta od mirovine joj ode na lijekove. Krov kuće joj se urušava i prokišnjava pri svakoj oborini.

Od obitelji ima 2 sestre i brata, ali i u njih je kaže slično imovinsko stanje, pa joj ne mogu pomoći puno.

Vera ne želi puno toga, ni najmanje joj ne treba novac, samo kaže da joj je najveća želja se se može okupati normalno. To znači da bi toj ženi trebalo napraviti wc za koji ima prostorija u kući u kojoj bi se mogao napraviti wc i kupatilo.

Iskreno se nadamo da će se naći neko od dobrih ljudi koji je u stanju pomoći našoj sugrađanki da dođe do minimalnih i osnovnih uvjeta za život u 21. stoljeću.

Na našim fotografijama pogledajte u kakvim uvjetima živi Vera i još jednom apeliramo na sve ljude dobre volje da pomognu ovoj ženi.

HERCEGOVINA.info