FOTO  Medicinsko čudo: Mostarac i Mostarka dobili jednojajčane trojke

trojke,  medicinsko čudo, Mostar
Mlada Mostaka Anamarija Martinović rodila je u ponedjeljak jednojajčane trojke, što prema liječnicima iz struke predstavlja pravu medicinsku senzaciju.

Antea, Izabela i Renea na svijet su došle u sarajevskoj bolnici, a ponosni otac Blaženko Blaška Martinović za naš portal je rekao da je sve prošlo u najbljem redu, i da se majka i bebe dobro osjećaju.Tri identične bebe trenutačno se nalaze na odjelu intenzivne njege u Sarajevu, gdje liječnici prate njihov daljnji razvoj.

Rađanje trojki samo po sebi i nije toliko neobično ali kada su one jednojajčane to je prava rijetkost, takoreći čudo prirode jer se dogodi u jednoj od 200 milijuna trudnoća.

Bebe su se rodile u sarajevskoj bolnici jer u tom trenutku tehnički nije bilo moguće porođaj obaviti u Mostaru. Ovim putem se zahvaljujem svima u sarajevskoj bolnici, od portira do liječnika, a najviše liječnici Naimi Imširiji-Galijašević specijalisiti ginekologije i akušerstva Klinike za ginekologiju Univerzitetskog kliničkog centra u Sarajevu. Također se puno zahvaljujem liječnici iz Mostara Tanji Krešić koja je mojoj supruzi vodila trudnoću, rekao je za naš portal HERCEGOVINA.info sretni otac.

Portal HERCEGOVINA.info čestita sretnim roditeljima na prinovama.

Foto: Ilustracija