Danas se dogodila tiha okupacija Mostara

migranti
Mail prenosimo u cijelosti: evo mirne glave razmišljam. Danas se dogodila tiha okupacija Mostara. Ponovo se povijest ponavlja i sjećam se te devedeset prve. Kao mladi dječarac gledao sam dolaske rezervista na ove prostore, te njihovo tiho širenje na prostore Grada Mostara do konačnog cilja okruženja.

Tada kao i danas, vlasti Grada Mostara su se našle nespremne. Tada, zahvaljujući jednoj skupini domoljuba, uspjelo se oduprijeti toj najezdi i spasit hrvatski živalj mostarskog okruga. Ovo danas što sam vidio, kao sudionik događanja, miriše mi na tiho naseljavanje ilegalaca, utapanje u domicilno stanovništvo, a sve pod krinkom izbjeglica. Mijenja se nacionalna struktura stanovništva Grada Mostara, a siguran sam kako je ovaj plan dugo osmišljavan i pripreman.

Danas smo čitali malo priopćenja i svi se razišli kućama da čekamo drugi val imigranata.

Vjerujte dok ovo pišem naši susjedi kroje novi plan, a bojim se kako nam se danas počela povijest ponavljati. Ja se ne mogu i neću s tim pomiriti. Imale su naše bake i djedovi težih trenutaka kroz povijest pa su ostajali i opstali na ovim prostorima.