Trostruko ubojstvo u Livnu: Ubio majku, brata i nevjestu

Livno, ubojstvo, veliki kablići, Ante Niče

Kako "Avazov" portal saznaje osoba inicijala A.N. ubila je dvije osobe, majku i nevjestu te teže ranila brata koji je na putu do bolnice u Splitu preminuo. Osumnjičeni se nalazi u bijegu i za njim se traga.

Glasnogovornik MUP-a HBŽ, Ivica Vrdoljak, kazao je za "Avazov" portal da dojavu o dvostrukom ubojstvu i ranjavanju treće osobe u livanjskom naselju Veliki Kablići su dobili su sinoć.

- Teško ranjena i krvava osoba inicijala M.N,rođen 1969.godine u Livnu je došla do susjede koja je nazvala policiju. Po izlasku na lice mjesta policije i hitne službe Doma zdravlja Livno ranjeni M.N, je prevezen u Županijsku bolnicu gdje mu je ukazana pomoć, a potom transportiran prema splitskoj bolnici Firule, ali je na putu do bolnice oko 1.20 sati preminuo - kazao je Vrdoljak.

Prema njegovim riječima, kada su ušli u kuću u kojoj se dogodila tragedija policija, istražitelji i medicinsko osoblje su pronašli u žensku osobu inicijala S. N. rođenu 1971. godine u Šibeniku, nastanjenu u Livnu za koju je dežurni liječnik samo mogao konstatirati da je mrtva.

- Na spratu obiteljske kuće pronađena je druga ženska osoba inicijala L. N. rođena 1949. godine u Livnu gdje je i nastanjena, za koju je također konstatirano da je mrtva od posljedica ranjavanja. Očevid je počeo sinoć i još traje, a policija je osigurala mjesto zločina dok se za osumnjičenim još traga - dodaje Vrdoljak.