Teška prometna nesreća kod Kupresa: Poginuo suvozač, tri osobe ozlijeđene

Policijski auto
...smrtno stradala, tri osobe su ozlijeđene i pričinjena je veća materijalna šteta.

Sudionici prometne nezgode su: P. P. rođen 1952. godine u Tomislavgradu, gdje je i nastanjen, uprvaljao je motornim vozilom marke "Audi". On je tom prilikom zadobio lakše tjelesne ozljede, koje su mu sanirane u DZ Kupres, dok je A. B. rođen 1994. godine u Bugojnu, nastanjen u D. Vakufu, upravljo motornim vozilom marke VW "Combi".

Njemu je ukazana liječnika pomoć u DZ Kupres, nakon čega je prevezen u DZ Bugojno. Suvozač u motornom vozili VW "Combi" N. O. rođen 1972. godine u Glamoču, nastanjen u D. Vakufu, je usljed zadobivenih ozljeda na mjestu događaja preminuo.

Suputnik u motornom vozilu VW "Combi" E. B. rođen 1957. godine u D. Vakufu, zadobio je lakše tjelesne ozljede, te je nakon ukazane liječničke pomoći u DZ u Kupresu prevezen u DZ u Bugojnu.

Očevid na mjestu događaja obavili su Županijski tužitelj Hercegbosanske županije i djelatnici PU Tomislavgrad, nakon čega je tijelo smrtno stradalog N.O. prevezeno u mrtvačnicu Županijske bolnice u Livnu, gdje je obavljena obdukcija, navedeno je iz MUP-a HBŽ.