Mostar: Student umro u bolnici, posljednji rođendan dočekao u komi

Mladi student je od nesreće bio u dubokoj komi iz koje se, na žalost, nikada nije probudio.

„Točno je da je mladić preminuo. Kako su mi rekli umro je petak jutro oko 8.30, rekla je za Dnevni list glasnogovornica mostarske bolnice Adrijana Pandža. „Umro je od zadobivenih ozljeda u nesreći", rekla je ona ne želeći odavati više detalja. Banović, koji je pohađao Pravni fakultet u Splitu, posljednje dane je proveo u besvjesnom stanju prikovan za bolnički krevet na Odjelu intenzivne njege Klinike za anesteziju i reanimaciju u mostarskoj Kliničkoj bolnici.

Branimir je prema riječima Ivice Vrdoljaka, glasnogovornika MUP-a HBŽ-a, stradao u nesreći koja se 19. studenog dogodila u naselju Kovači kada je njegov automobil sletio s ceste.

Nesreća se dogodila oko 4 sata ujutro. Tada je Branimir vozeći Citroen splitskih pločica sletio s ceste. Automobil je u nesreći bio posve uništen, a Branimir je završio u komi. Nažalost, nije se uspio oporaviti. Inače, Branimir je nesreću doživio šest dana prije svog 24. rođendana, a svoj posljednji rođendan dočekao je u komi u mostarskoj bolnici. Iza Branimira ostali su ožalošćena obitelj i brojni prijatelji koji su posljednja dva tjedna molili da se dogodi čudo i da se on oporavi.

„Prijatelju, ozdravi nam što prije, uz tebe smo svi i čekamo te ...", „Molim te, probudi se! Svima nam previše nedostaješ!" Želim da što prije ozdraviš i da opet vidim tvoj prelijepi osmijeh", samo su neke od brojnih poruka koje su Banovićevi prijatelji pisali na grupi podrške mladiću stradalom u teškoj nesreći.