Prikupljen novac potreban za operaciju mladog Čapljinca Ivice Šimovića

ivica šimović, pomoć, ivica šimović, pomoć, ivica šimović, Čapljina
I ne samo Čapljinci, nego cijela Hercegovina, cijela BIH, dobri ljudi iz cijelog svijeta...

Naime, proteklih dana cijela Čapljina digla se na noge kako bi se skupila sredstva potrebna za liječenje našeg sugrađanina Ivice Šimovića, u akciji koju je pokrenuo Crveni križ općine Čapljina zajedno sa Čapljinskim portalom.

Kako je Čapljinskom portalu potvrđeno od članova Ivicine obitelji, u ponedjeljak, 12. ožujka, prikupljena su sredstva potrebna za troškove liječenja i smještaja u Grčkoj.

Ivica bi do kraja tjedna trebao otputovati na operaciju, o čemu ćemo blagovremeno obavijestiti.

Obitelj se ovim putem zahvaljuje svima koji su na bilo koji način pomogli u akciji prikupljanja sredstava za mladog Ivicu.

Žiro račun za pomoć i dalje ostaje otvoren, a za sve one koji i dalje žele pomoći Ivici mogu to učiniti na sljedeći način:

na ime MARIJA ŠIMOVIĆ - Čapljina

Unicredit banka d.d , tekući rn. br. 3381102572462424

Za uplate iz inozemstva

IBAN: BA39 3381 1028 7246 3733

SWIFT: UNCRBA 22

Inače, Ivica je rođen 1987. godine u Čapljini, a prije mjesec dana dijagnosticiran mu je TUMOR CEREBRI HEMIPARESIS lat. DEX.+ Za žurni operativni zahvat u Grčkoj CYBER KNIFE metodom potrebita su novčana sredstva u iznosu od 35.000 €.

Zbog kratkog vremenskog roka i tek odobrenog termina zahvata u Grčkoj, bilo je jako malo vremena za prikupljanje novčanih sredstava, ali Čapljinci su, zajedno sa cijelom BIH, uspjeli prikupiti sredstva potrebna za liječenje.