Čapljina: Požari i dalje haraju općinom

Aluminij Mostar, požar, Aluminij Mostar, požar, požar, Tomislavgrad, Čapljina, požar, vatra, Imotski, požar, crvrno jezero, požar, požari

...u svojim vrtovima i na poljoprivrednim zemljištima, pa se vatra nošena vjetrom, jako brzo širi. Jučer su tako zabilježena tri požara, a zahvaljujući pripravnosti i brzoj intervenciji Protupožarne postrojbe Čapljina sva tri su brzo stavljena pod kontrolu. U 13:25 Centar civilne zaštite općine Čapljina zaprimio je obavijest da na području Bivolja Brda gori šuma i raslinje. Požar je lokaliziran u 15:10 sati.

Drugi požar zabilježen je u 16:15 kod Veletržnice u Tasovčićima. U blizini plastenika gorila je trava i nisko raslinje, a pripadnici Protupožarne postrojbe Čapljina ovaj požar stavili su pod kontrolu u 17:00. U 17:45 sati kod mosta dr. Franje Tuđmana u Čapljini izbio je i treći požar, u kojem je gorila trava i nisko raslinje. Iz Centra civilne zaštite općine Čapljina i Protupožarne postrojbe Čapljina pozivaju građane na poseban oprez i upozoravaju na odredbe zakona kada je u pitanju paljenje vatre na otvorenom.

ČA::portal