PROMO  The Spot slavi 2. rođendan - svi dobivaju!

The Spot promo

The Spot ovog proljeća slavi 2. rođendan u Vašem gradu, a to je odlična prilika da ovih dana uživate u fenomenalnom shoppingu. Požurite u The Spot radnju, u Mepas Mall-u i među prvima otkrijte kakva iznenađenja su spremljena samo za Vas. Naime, povodom 2. rođendana radnje u Mostaru sve naše sugrađane obradovat ćemo s popustom do 30% na BAŠ cijeli asortiman u razdoblju od 23. - 26. 3. 2023. 

To nije sve! Tijekom slavljeničkih dana u The Spot radnji Vas očekuje i nagradna igra s brojnim mogućnostima. U nagradnoj igri pravo sudjelovanja ima SVAKI račun koji se realizira za vrijeme trajanja akcije. Pravila igre su: upiši ime i prezime, broj telefona i broj fiskalnog računa, te ubaci u kutiju koja će biti postavljena unutar radnje. 

Glavna nagrada je iznos od 100,00KM koji možete potrošiti u The Spot radnji. Izvlačenje dobitnika će se obaviti 27. 3. u 12h i isti će biti objavljen na društvenim mrežama. 

The Spot je multibrend lanac namijenjen za one koji biraju, a znaju kako izdvojiti svoj stil, spajaju trendove, odlučuju se za sportski fazon, a nose ga kao modni look. Odlikuju ga odlična ponuda i prepoznatljiv kvalitet kao i ponuda odabranih kolekcija brendova: Nike, EA7, adidas, Puma, Reebok, Robe di Kappa, Superdry, Guess i mnogi drugi brendovi i njihovi ekskluzivni modeli.

The Spot promo

Zato dođite da se družimo zabavimo i uz malo sreće obradujte sebe ili sebi dragu osobu. Hvala vam na povjerenju, vaš The Spot.