Poznata imena deset kandidata za mjesto direktora Aluminija d.d. Mostar

Aluminij Mostar, direktor, izbor, kandidati
Pristigle su prijave otvorili članovi ranije imenovanoga povjerenstva te su članove Nadzornoga vijeća upoznali s imenima deset osoba koji su uredno dostavili ukupnu traženu dokumentaciju. U natječaju za imenovanje na dužnost direktora Društva sudjeluju gospoda: Milorad Bahilj, Tihomir Bradvica, Vjekoslav Domljan, Amir Kazić, Željko Kordić, Marinko Ostojić, Tomislav Perić, Davor Šimić, Zdenko Šimunović i Zlatko Topić.

Članovi spomenutoga povjerenstva, koji su ujedno i članovima NV-a Aluminija, u nastavku će predviđenoga postupka obaviti izravne razgovore sa svakim od pobrojanih kandidata, nakon čega će predsjedniku NV-a Društva dostaviti bodovni popis te će Nadzorno vijeće na sljedećoj sjednici, sukladno tomu popisu, imenovati prvoga čovjeka Aluminija na mandatno razdoblje od četiri godine.

Aluminijevi su vijećnici danas usvojili i djelatni kalendar za sljedeću godinu, kao i nekoliko odluka, vezanih za imenovanje unutar-tvorničkih povjerenstva za rješavanje niza tekućih pitanja. Odgovorne su ih osobe unutar Aluminija upoznali sa stanjem s provedbom raspisanih natječaja, stanjem u proizvodnji, financijama, kadrovima i drugomu.

aluminij.ba