Potpisan memorandum o suradnji Raiffeisen banke i Grada Mostara

Raiffeisen banka, Mostar, Michael Mueller, Radmila Komadina
Naša banka nastoji u okviru strategije društveno odgovornog poslovanja i podrške lokalnim zajednicama podržati projekte koji će unaprijediti uvjete života, prije svega djeci i osobama sa invaliditetom. Donacija rekvizita za opremanje igrališta u dječijim vrtićima u Mostaru projekat je koji ćemo sa zadovoljstvo podržati početkom 2012. godine, izjavio je Michael Mueller, direktor Raaiffeisen banke.

"Meni je jako drago da smo potpisali memorandum o suradnji između Raiffeisen banke i grada Mostara. Njime je definirana suradnja o donaciji rekvizita za tri vrtića na području grada Mostara. Grad Mostar je inače osnivač ustanova dječijih vrtića i vrtića, tako da nam je izuzetno drago za ovu donaciju. Vrtići su, kao i brojne druge institucie, u nezavidnoj situaciji zbog aktualne ekonomske krize tako da je svaki poklon djeci grada Mostara dobro došao. Mi smo zbog toga posebno zahvalni, izjavila je Radmila Komadina, glavna savjetnica gradončelnika Mostara, koja je u ime gradske uprave Mostara potpisala ovaj memorandum.

Opremanja igrališta u dječijim vrtićima nastavak je zajedničkog projekta Raiffeisen banke i Western Uniona, koji se već tradicionalno realizira u Bosni i Hercegovini.