Mostar: Sajam gospodarstva od 10. do 14. travnja

mostarski sajam
mostarski sajam

... manifestacije je Republika Srbija. Sajam će se održavati u Slobodnoj zoni Hercegovine na izložbenom prostoru od 30.000 četvornih metara zatvorenog i otvorenog prostora, a organizatori ističu kako su sajamski kapaciteti već popunjeni.

Sajam će okupiti predstavnike gospodarstva i tvrtki iz više od 20 zemalja iz metalske, građevinske, automobilske industrije, poljoprivredno-prehrambenog sektora, visokih tehnologija, kao i iz oblasti usluga od bankarstva do turizma.

''Ove godine imamo najjače zanimanje izlagača do sada, što je veliki pokazatelj kako smo prebrodili krizu. Uz Srbiju, najveći broj izlagača dolazi nam iz susjednih zemalja, zatim Kine, Mađarske i Italije'', izjavila je direktorica Mostarskog sajma Dalfina Bošnjak.

Republika Srbija, zemlja partner manifestacije predstavit će se na nešto više od 700 metara četvornih sajamskog prostora, a bit će zastupljene desetine kompanija iz raznih oblasti. Inače, Mostarski sajam gospodarstva odlična je prigoda da se predstavi i domaće gospodarstvo, turistički i izvozni potencijali. Po broju izlagača i posjetitelja, ovaj je sajam najznačajnija sajamska manifestacija u Bosni i Hercegovini.

FENA