FOTO  HT Eronet: Otvoren Međunarodni sajam gospodarstva u Mostaru

ht

... poduzeća koje tradicionalno izlaže na Sajmu u Paviljonu 2. Nakon svečane ceremonije otvaranja, štand HT ERONETA posjetili su predsjednik Federacije BiH Marinko Čavara, federalni ministar prometa i veza Denis Lasić te predsjednik Vlade HN županije dr. Nevenko Herceg koje su ugostili predsjednik i članovi Uprave.

Inače, tijekom prva dva dana sajma, HT ERONET promovira uslugu Fleet management/Upravljanje voznim parkom.Ova će usluga korisnicima omogućiti jednostavno i efikasno upravljanje voznim parkom. Na HT Eronet štandu korisnici će moći dobiti sve potrebne informacije.

Inače, tvrtka Mobilisis iz Varaždina, jedan je od lidera u području praćenja vozila na tržištu regije. Mobilisisovu platformu za upravljanje voznim parkom koriste brojne regionalne tvrtke, a s novom HT ERONET uslugom, ista će biti dostupna i korisnicima u Bosni i Hercegovini. Fleksibilno rješenje, dodatna opcija roaming praćenja, kao i mnoštvo predefiniranih izvješća, korisnicima će omogućiti potpuno novi način uvida u upravljanje voznim parkom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa