FOTO   Dan otvorenih vrata HT ERONET-a

HT Eronet, dan otvorenih vrata

Na početku se nazočnim predstavnicima medijskih kuća obratio predsjednik Uprave Vilim Primorac:
„Srdačno vas pozdravljam i zahvaljujem što ste došli na ovo naše zajedničko neformalno druženje, kojim, zapravo, želimo zahvaliti na suradnji, vašoj medijskoj potpori i praćenju aktivnosti HT ERONET-a. Danas smo ovdje imali i Management Forum na kojemu smo govorili o poslovanju i aktivnostima u prvih devet mjeseci ove godine i planovima za iduću te strateškim projektima koje smo počeli početkom ove godine.
Iza nas je jedno razdoblje s dosta izazova na koje, vjerujemo, uspješno odgovaramo. Ono što je, prije svega, cilj ove Uprave i na čemu ćemo inzistirati jest stabilizacija poslovanja, smanjivanje troškova, razvoj novih usluga... Sve pogreške koje su se dogodile u prošlosti, sve nepravilnosti, ova Uprava odlučila je konačno riješiti, što bi, u konačnici, osnažilo naše poslovanje i vratilo HT-u Mostar pozitivan imidž koji je posljednjih godina ozbiljno narušen...

U svemu onome pozitivnom, u svim našim aktivnostima koje planiramo za iduće razdoblje, očekujemo i suradnju s vama. Korektan odnos i suradnja s medijima jedan je od naših sadašnjih postulata, a, na drugoj strani, očekujemo isto i od vas.

Smatramo da je upravo takav odnos između naše tvrtke i medija, jamstvo da će javnost uvijek pravodobno, točno i istinito biti informirana o svemu što se događa unutar tvrtke. Ne bježimo od pitanja, a na drugoj strani - od vas očekujemo korektno i fer izvješćivanje.

Kao što sam na početku kazao, ovo je neformalno druženje, stoga ćemo sve teške i opterećujuće teme ostaviti za neki drugi put. Sada ćemo nazdraviti našem susretu i, vjerujem, uspješnom nastavku suradnje".
Rukovoditeljica Odjela za korporativne komunikacije HT ERONET-a Misijana Brkić-Milinković također je zahvalila kolegama na dolasku i potpori te naglasila kako su ovakvi susreti i prigoda za bolje upoznavanje i poboljšanje komunikacije te kako je planirano da postanu tradicionalnima i da se organiziraju barem dvaput godišnje